Home Ειδήσεις στα Ελληνικά ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO – Επιδότηση από το επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO – Επιδότηση από το επιμελητήριο Μεσσηνίας

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, η πενθήμερη Παμπελοποννησιακή έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO θα διεξαχθεί στην Αργολίδα από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα», στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την εξωστρέφεια των μεσσηνιακών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 20% το κόστος ανά τετραγωνικό (εκθεσιακό χώρο), την κάθε επιχείρηση – μέλος του που θα συμμετάσχει στην έκθεση.
Αρχικό κόστος: 35€/τμ + 24% ΦΠΑ
Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:
· Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή
· Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
· Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος
· Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
· Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
· Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
· Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες
Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.
Επιπρόσθετα, οι εκθέτες αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης να γνωρίσουν τα παραδοσιακά Πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.
Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region, τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση ενός βιομηχανικού κτιρίου με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.
Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Καθημερινές: 16:00- 22:00, Σαββατοκύριακο: 10:30- 22:00
Επιδότηση Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
Πληροφορίες για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
Αν είστε μέλος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας επικοινωνήστε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 8.30 π.μ – 3 μ.μ. στo τηλ.: 2721062200, e-mail: info@mcci.gr, υπεύθυνη κα. Αναστασία Βασιλοπούλου, για να σας ενημερώσουμε για τις διαδικασίες επιδότησης.
 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version