Αρχική Αεροπορικά Νέα Αξέχαστη εμπειρία στους ταξιδιώτες/τουρίστες η προσφορά δωρεάν Κυπριακού Προγεύματος στις 22/11/22 στα...

Αξέχαστη εμπειρία στους ταξιδιώτες/τουρίστες η προσφορά δωρεάν Κυπριακού Προγεύματος στις 22/11/22 στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού, την Cyprus Airports F&B και την Hermes Airports, προσέφερε, στα πλαίσια της διεξαγωγής του 44ου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του στις 22/11/2022, μεταξύ των ωρών 7:00-11:00 πμ, δωρεάν κυπριακό παραδοσιακό πρόγευμα και στα δύο αεροδρόμια (Λάρνακα και Πάφο) προς όλους τους ταξιδιώτες/τουρίστες, ως ένδειξη εκτίμησης για την επιλογή της χώρας μας ως προορισμό για τις διακοπές τους.  

Περισσότεροι από 1000 ταξιδιώτες/τουρίστες ταξίδευαν εκείνες τις ώρες και από τα δύο αεροδρόμιά μας. Ο κυπριακός μπουφές περιελάμβανε  πολλές παραδοσιακές επιλογές από χαλούμι και καπνιστό χοιρινό ζαμπόν (Χοιρομέρι), αλμυρά όπως ελιόπιτα, χαλλουμωτή, ταχινόπιτα κ.λπ., καθώς επίσης αρκετές γλυκές επιλογές όπως Καττιμέρι, Δάχτυλα, Παστελλάκι, κλπ.

 

Οι ταξιδιώτες/τουρίστες οι οποίοι αναχωρούσαν για τον προορισμό τους εκείνη την ημέρα έζησαν σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.