Αρχική Real Estate Στην Greece Sotheby’s International Realty ο τίτλος του Καλύτερου Marketing Μεσιτικών Υπηρεσιών...

Στην Greece Sotheby’s International Realty ο τίτλος του Καλύτερου Marketing Μεσιτικών Υπηρεσιών 2022 για την Ελλάδα

Η Greece Sotheby’s International Realty συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στα European Property Awards 2022-2023, τα βραβεία-θεσμό που επιβραβεύουν τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο του διεθνούς real estate. Η εταιρεία απέσπασε τον τίτλο του Καλύτερου Marketing Μεσιτικών Υπηρεσίων στην Ελλάδα για το 2022, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου στο Royal Lancaster Hotel στο Λονδίνο. 

Η εν λόγω διάκριση επιβεβαιώνει την επιτυχημένη δραστηριότητα της Greece Sotheby’s International Realty στην Ελλάδα. Χάρη στις καινοτόμες υπηρεσίες και την έμπειρη ομάδα στελεχών η Greece Sotheby’s International Realty κατέχει από το 2017 την κορυφαία θέση στον κλάδο πωλήσεων διακεκριμένων κατοικιών, με δεκάδες εμβληματικές πωλήσεις πολυτελών ανά την Ελλάδα. 

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Greece Sotheby’s International Realty, κ. Σάββας Σαββαΐδης ανέφερε: “Η διάκριση αυτή από τον καταξιωμένο θεσμό των European Property Awards αποτελεί τιμή για την Greece Sotheby’s International Realty. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την αναγνώριση της συμβολής μας στην ενίσχυση της εικόνας του ελληνικού real estate πολυτελείας διεθνώς”. 

Η κα. Μαρία Γκούμα, Corporate Director της εταιρείας, η οποία παρευρέθηκε στην τελετή απονομής, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η Greece Sotheby’s International Realty τιμήθηκε σε έναν διεθνή θεσμό, σε επιβράβευση των υψηλού επίπεδου υπηρεσιών που προσφέρει. Το συγκεκριμένο βραβείο μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμα καλύτερες επιδόσεις”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.