Αρχική Διαγωνισμοί Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού (e – auction) για την εκμίσθωση τριώροφου διατηρητέου...

Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού (e – auction) για την εκμίσθωση τριώροφου διατηρητέου ακινήτου στην παλαιά πόλη του Ναυπλίου

Celestyal Cruises

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανοικτός Πλειοδοτικός Διαγωνισμός (eauction) με κωδικό Q109130R2 ,από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α (ΕΤΑΔ.) Α.Ε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση τριώροφου διατηρητέου κτιρίου, στην παλιά πόλη Ναυπλίου του νομού Αργολίδας.

Πρόκειται για τριώροφο διατηρητέο κτίριο, συνολικού εμβαδού 326,26 τ.μ. σε οικόπεδο 100,22 τ.μ, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Βασιλέως Όθωνος 11 και Βασιλίσσης Όλγας 10 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. 

Το ακίνητο είναι ιδανικό για κατοικία, επαγγελματική στέγη, εμπορική χρήση, πολιτιστικές δραστηριότητες

Η διάρκεια μίσθωσης είναι 20 έτη με δυνατότητα παράτασης για  πέντε (5) επιπλέον έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr  όπου μπορούν  να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η

Τρίτη 13.12.2022 έως 14:00 ώρα Ελλάδας, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). 

Η ημερομηνία υποβολής ης οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ ή επικοινωνείτε στο τηλέφωνο  2103339711 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@e-publicrealestate.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.