Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Ibrahim Ghanim αναλαμβάνει Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την...

Ο Ibrahim Ghanim αναλαμβάνει Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία

Celestyal Cruises

Η ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο Διευθυντή πραγματοποιείται στο πλαίσιο μετακινήσεων των διοικητικών στελεχών της Εμπορικής Διεύθυνσης της Emirates σε Ευρώπη, Δυτική Ασία, Μέση και Άπω Ανατολή

Η Emirates ανακοινώνει ότι τα καθήκοντα του Διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας για την Ελλάδα και την Αλβανία αναλαμβάνει από 1 Νοεμβρίου 2022 ο Ibrahim Ghanim. Η αλλαγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο ευρύτερων μετακινήσεων των διοικητικών στελεχών της Εμπορικής Διεύθυνσης σε Ευρώπη, Δυτική Ασία, Μέση και Άπω Ανατολή, καθώς η αεροπορική εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της ταξιδιωτικής ζήτησης και της χαλάρωσης των περιορισμών, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο νέος Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Ibrahim Ghanim, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην αεροπορική εταιρεία από τη Ζιμπάμπουε. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Emirates στην Τυνησία, στην οποία παρέμεινε για περίπου τρία χρόνια, ενώ ακολούθησαν η Αίγυπτος και η Λιβύη, όπου παρέμενε επίσης για τρία χρόνια.

Στο πλαίσιο των μετακινήσεων, 11 στελέχη της αεροπορικής εταιρείας, που έχουν ζήσει και εργαστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τοποθετούνται σε αγορές στρατηγικής σημασίας, με σκοπό να αξιοποιήσουν την εμπειρία που έχουν αποκτήσει, ώστε να αναπτύξουν νέες στρατηγικές για τις εμπορικές δραστηριότητες της Emirates. Επιπλέον, οι μετακινήσεις στοχεύουν στην ενίσχυση των συνεργασιών, καθώς και της ευρύτερης παρουσίας, της Emirates στις αγορές που τους έχουν ανατεθεί.

Αναλυτικά, από την 1η Νοεμβρίου, πραγματοποιούνται οι ακόλουθες μετακινήσεις στελεχών:

 • Thani Al Ansari: μέχρι πρότινος Διευθυντής για το Κουβέιτ και το Ιράκ, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ιρλανδία
 • Khalid Al Zarooni: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Ελλάδα και την Αλβανία, αναλαμβάνει Διευθυντής για το Κουβέιτ και το Ιράκ
 • Ibrahim Ghanim: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Αίγυπτο και τη Λιβύη, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ελλάδα και την Αλβανία
 • Abdalla Al Zamani: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Ινδονησία, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Αίγυπτο και την Λιβύη
 • Mohammad Al Attar: μέχρι πρότινος Διευθυντής για τη Μαλαισία, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ινδονησία
 • SaeedMubarak: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Τυνησία, αναλαμβάνει Διευθυντής για τη Μαλαισία
 • AlmurrAlMarri: μέχρι πρότινος CommercialSupportManager για την Ινδία, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Τυνησία
 • MohammedAlwahedi: μέχρι πρότινος Διευθυντής για τo Βιετνάμ, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ταϊλάνδη
 • MarwanAlMarri: μέχρι πρότινος DistrictManagerγια το Ριάντ, αναλαμβάνει Διευθυντής για το Βιετνάμ
 • Wahid Albalooshi: μέχρι πρότινος RegionalManager για το Πακιστάν, αναλαμβάνει DistrictManager για το Ριάντ
 • SalemAlMana: μέχρι πρότινος CommercialSupportManager για την Ινδονησία, αναλαμβάνει RegionalManager για το Πακιστάν
 • VikramArora: μέχρι πρότινος CountryManager για το Αφγανιστάν, αναλαμβάνει CommercialBusinessAnalysisManager με έδρα το Ντουμπάι

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates, δήλωσε σχετικά: «Στην Emirates ενισχύουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας και στοχεύουμε σε συλλογικές ενέργειες για να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών. Σε αυτό το πλαίσιο, επιδιώκουμε να παρέχουμε την ευκαιρία στα διευθυντικά μας στελέχη να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, την εμπειρία και τις ηγετικές τους ικανότητες. Οι μετακινήσεις των διοικητικών στελεχών συνάδουν με την ευρύτερη στρατηγική που υλοποιεί η Αυτού Υψηλότητα Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αεροπορικής Εταιρείας και του Ομίλου Emirates, και αναδεικνύουν τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε στην εξέλιξη των στελεχών μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στο μέλλον. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα στελέχη που εκπροσωπούν την αεροπορική μας εταιρεία σε κάποιες από τις πιο στρατηγικές αγορές του κλάδου και ανυπομονώ να τα δω να εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές και να δημιουργούν προοπτικές από τους νέους τους ρόλους».

Οι μετακινήσεις στελεχών αναμένεται να συμβάλλουν στην ενίσχυση της προβολής και τη διεύρυνση των επαφών τους μέσω του δικτύου της Emirates, καθώς και στην ευρύτερη εξέλιξή τους, ώστε να έχουν όλα τα εφόδια για να αναλάβουν ηγετικές θέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.