Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανακοίνωση της ΕΤΑΔ σε συνέχεια δημοσιευμάτων για νομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ ως προς καταπατημένες...

Ανακοίνωση της ΕΤΑΔ σε συνέχεια δημοσιευμάτων για νομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ ως προς καταπατημένες εκτάσεις του Ελληνικού Δημοσίου

Celestyal Cruises

Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με νομοσχέδιο που προετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών για τις καταπατημένες εκτάσεις του Ελληνικού Δημοσίου, η ΕΤΑΔ διευκρινίζει ότι η Εταιρεία ενεργεί πάντοτε και ως οφείλει, σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της. 

Κατά συνέπεια δημοσιογραφικές αναφορές ότι το νομοσχέδιο «κόλλησε στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και σε εκκρεμότητες που υπάρχουν με την ΕΤΑΔ» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθότι όλες οι σχετικές διαδικασίες για τις καταπατημένες εκτάσεις που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Μέτοχο της Εταιρείας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, και με γνώμονα το συμφέρον της Εταιρείας και του Ελληνικού Δημοσίου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.