Αρχική Αυτοδιοίκηση 18o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΔΔΥΠΠΥ με τίτλο ”Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για...

18o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΔΔΥΠΠΥ με τίτλο ”Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για ενιαία υγεία και έναν καλύτερο πλανήτη”

Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ με θέμα:
«Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία & έναν καλύτερο πλανήτη», ξεκινά σήμερα Πέμπτη 6/10 στις 16:30 και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 8/10/2022. Πραγματοπείται από το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ και την Περιφέρεια Αττικής, στο Riviera Coast, Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18,Βούλα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά ένας OTA Β’ βαθμού, η Περιφέρεια Αττικής, αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση, δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργηθούν δυνατές παρακαταθήκες για το μέλλον, προβάλλοντας το γεγονός ότι η Αυτοδιοίκηση, Τοπική και Περιφερειακή, συμβάλλει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων, τόσο για την παρούσα κρίσιμη υγειονομική περίοδο όσο και για την συνολική περιβαλλοντική αναβάθμιση, χτίζοντας ισχυρές σχέσεις με τις Κεντρικές Κυβερνήσεις, τους Επιστημονικούς Φορείς και γενικά, με όλους τους παρόχους και καταναλωτές των υπηρεσιών υγείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.