Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα Aria Hotels επεκτείνονται στα Δωδεκάνησα με το μοναδικό Onar Patmos

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στα Δωδεκάνησα με το μοναδικό Onar Patmos

Aria Hotels_Onar Patmos

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, επεκτείνουν την παρουσία τους και στα Δωδεκάνησα, παρέχοντας αυθεντικές εμπειρίες ελληνικής φιλοξενίας μέσα από το ξενοδοχείο Onar Patmos. Οι επισκέπτες του Onar Patmos, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κοσμοπολίτικο αλλά ήρεμο χαρακτήρα, καθώς και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα της Πάτμου, ενός από τα πιο ιδιαίτερα νησιά του Αιγαίου πελάγους. 

Το Onar Patmos, μια μικρογραφία παραδοσιακής νησιωτικής γειτονιάς με έντονη την παρουσία της τοπικής αρχιτεκτονικής, εκτείνεται σε 8 στρέμματα κοντά στο γραφικό ψαροχώρι του Γροίκου και τον βράχο της Καλικατσούς. Αποτελείται από έξι ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες με ονόματα εμπνευσμένα από τις Νύμφες της ελληνικής μυθολογίας, τις θεότητες των νερών: Μέλια, Αμάλθεια, Βολίνα, Κασταλία, Νέδα, και Αόρα. Το Onar Patmos αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια που αναζητούν ξεχωριστές προσωπικές στιγμές και απλότητα σε συνδυασμό με την πολυτέλεια στις διακοπές τους.

Η Πάτμος, το «νησί της Αποκάλυψης», γνωστή για την -αναγνωρισμένη από την UNESCO- θρησκευτική της κληρονομιά, θεωρείται αγαπημένος προορισμός για διανοούμενους, καλλιτέχνες και επώνυμους τοποθετημένη ψηλά στην λίστα όσων αναζητούν την εσωτερική ηρεμία. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες του γραφικού αυτού νησιού έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές επιλέγοντας θαλάσσιες δραστηριότητες, πεζοπορίες, εκδρομές στο νησί ή στα κοντινά νησάκια, περιηγήσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 53 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ποιοτικές διακοπές και μοναδικές εμπειρίες διαμονής στους επισκέπτες τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/el/onar 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.