Αρχική Βραβεία Νέα χρυσή διάκριση για την Unlimited Creativity για το spot της Περιφέρειας...

Νέα χρυσή διάκριση για την Unlimited Creativity για το spot της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νέα χρυσή διάκριση για την Unlimited Creativity για το spot της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Χρυσό και στα Cannes Corporate Media & TV Awards για το spot της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το spot “Peloponnese, Greece Beyond the Obvious” της Unlimited Creativity για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποσπά ακόμα μία χρυσή διάκριση σε διεθνές φεστιβάλ υψηλού κύρους. Συγκεκριμένα, κέρδισε το Gold Dolphin Trophy στο φετινό Cannes Corporate Media & TV Awards.

Η φημισμένη διοργάνωση των Καννών αποτελεί μέρος της σειράς φεστιβάλ CIFFT, στην οποία το spot έχει ήδη κερδίσει άλλες 3 κορυφαίες διακρίσεις, δύο Silver (Σερβία και Νότια Αφρική) και ένα ακόμα Gold στη Νέα Υόρκη.

Το δίκτυο CIFFT είναι ο πιο διάσημος θεσμός στον χώρο των ταινιών τουριστικού marketing. Συγκεντρώνει κάτω από τη στέγη του μια σειρά διεθνών φεστιβάλ που απλώνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθροιστική βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει το spot μέχρι στιγμής στις διοργανώσεις του φημισμένου Circuit το φέρνει στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, στην κατηγορία region. https://www.cifft.com/ranking_list/?rank_list=2

H Unlimited Creativity επιμελήθηκε το δημιουργικό concept και το σενάριο του πολυβραβευμένου video. Την παραγωγή υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση. Tην ανάπτυξη της στρατηγικής της καμπάνιας επιμελήθηκε η εταιρία στρατηγικής τουριστικού marketing MINDHAUS και τον σχεδιασμό της digital επικοινωνίας η Curious Ahead.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.