Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συγχαρητήρια Επιστολή Πρόεδρου ΤΟΠ κ. Κ. Μαρινάκου προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για...

Συγχαρητήρια Επιστολή Πρόεδρου ΤΟΠ κ. Κ. Μαρινάκου προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάθεση διοργάνωσης του TBEX Europe 2023

Ως υψίστης σημασίας και σημαντική διεθνή επιτυχία θεωρούμε την ανάθεση διοργάνωσης του TBEX Europe 2023 στην Περιφέρεια ΤΟΠΤΟΠΠελοποννήσου, εφόσον συνιστά μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις παγκοσμίως που προσελκύει το ενδιαφέρον, μεγάλων ονομάτων της ταξιδιωτικής αγοράς,  από online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και στελέχη Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών, διαμορφώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας. 

Το mega συνέδριο που θα διοργανωθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που υπέβαλε την υποψηφιότητα της και διεκδίκησε την ανάθεση, με την συνεργασία και συμβουλευτική υποστήριξη της MINDHAUS, εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ και μέλος της V+O Greece θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 350 έμπειρους  επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, από όλον τον κόσμο, να συναντηθούν από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2023 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να συνδεθούν, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Πελοποννήσου. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ συμπληρώνεται από απολαυστικές βραδιές δικτύωσης για τους συμμετέχοντες καθώς και από ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Πελοπόννησο. 

Θεωρούμε ότι τέτοιου βεληνεκούς και ποιότητας διοργανώσεις θα πρέπει να διεξάγονται  σε διαρκή βάση στην Πελοπόννησο καθιστώντας την διεθνές επίκεντρο ενδιαφέροντος της τουριστικής βιομηχανίας. Συγχαίρουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα , την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα Καλογεροπούλου και την δυναμική ομάδα τουρισμού που στελεχώνει αυτή την προσπάθεια  και μεταφέρουμε την πρόθεσή μας να συμβάλλουμε με κάθε μέσο και τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.