Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Scoot αναδεικνύεται κορυφαίος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους για υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και...

Η Scoot αναδεικνύεται κορυφαίος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους για υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων

Βραβείο Καλύτερου αερομεταφορέα χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων από τα World Airline Awards 2022, Καλύτερου αερομεταφορέα χαμηλού κόστους για την περιοχή Ασίας από τα TTG Travel Awards 2022, Ειρηνικού και Καλύτερου χαμηλού κόστους αερομεταφορέα εμπορευμάτων από την AFLAS

Η Scoot, η θυγατρική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (LCC) της Singapore Airlines, απέσπασε για μια ακόμα φορά το βραβείο “Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων” στα World Airline Awards 2022 και το βραβείο “Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους” για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού στα 31α ετήσια TTG Travel Awards 2022. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η αεροπορική εταιρεία λαμβάνει και τα δύο βραβεία και μάλιστα διαδοχικά. Η Scoot έλαβε επίσης το βραβείο “Καλύτερος χαμηλού κόστους αερομεταφορέας εμπορευμάτων” στα Βραβεία Ασιατικής Εμπορευματικής, Εφοδιαστικής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Asian Freight, Logistics and Supply Chain Awards – AFLAS) 2022.

“Είναι τιμή μας που θεωρούμαστε κορυφαίος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από τους πολύτιμους πελάτες μας, τους επαγγελματίες του ταξιδιού και τους επιχειρηματικούς εταίρους του κλάδου και είμαστε ευγνώμονες για την αμέριστη υποστήριξή τους εν μέσω COVID-19” ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Scoot, κ. Leslie Thng. “Αυτά τα βραβεία δε θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την ομαδική εργασία του αφοσιωμένου προσωπικού μας και αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες, μοναδικές εμπειρίες και υψηλές επιδόσεις, σύμφωνα με τη μεταβαλλόμενη ζήτηση της αγοράς και την καταναλωτική πραγματικότητα στο νέο περιβάλλον. Γιορτάζουμε φέτος τη 10η επέτειό μας και προσβλέπουμε με αυτοπεποίθηση στην επόμενη δεκαετία, καθώς συνεχίζουμε να ανεβάζουμε τον πήχη και να επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι αερομεταφορέας χαμηλού κόστους”.

World Airline Awards 2022 – Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο The Langham στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022. Ο κ. Ng Chee Keong, Chief Operating Officer της Scoot, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Scoot.

Τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών ξεκίνησαν το 1999, όταν η Skytrax ξεκίνησε την πρώτη παγκόσμια, ετήσια έρευνα ικανοποίησης πελατών αεροπορικών εταιρειών. Αποκαλούνται συχνά ως “τα Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας” με τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη ανεξάρτητη έρευνα ικανοποίησης επιβατών για να αναδείξουν τους νικητές.

31α Ετήσια Ταξιδιωτικά Βραβεία TTG 2022 – Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο του αερομεταφορέα από την έναρξη των Annual TTG Travel Awards το 2011, γεγονός που τεκμηριώνει την αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία και τη δημοτικότητα της Scoot στους πελάτες.

Η δια ζώσης τελετή απονομής των βραβείων και το επίσημο δείπνο πραγματοποιήθηκαν στην Μπανγκόκ την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022. Η κα Agatha Yap, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και η κα  Charie How, Διευθύντρια Νέων Εσόδων και Πληρώματος Καμπίνας της Scoot, παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους της Scoot.

Τα TTG Travel Awards διοργανώνονται ετησίως από την TTG Asia, τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο του ταξιδιωτικού κλάδου της Ασίας και του Ειρηνικού και διοργανωτή εκδηλώσεων. Οι αναγνώστες της έκδοσης TTG και οι επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας επιλέγουν με την ψήφο τους τους νικητές που πρεσβεύουν τα υψηλότερα πρότυπα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της περιοχής. Τα 31α Ετήσια Ταξιδιωτικά Βραβεία TTG σηματοδοτούν επίσης την επανέναρξη των ετήσιων βραβείων μετά την αναστολή τους το 2020 και το 2021 λόγω του COVID-19.

2022 Βραβεία Ασιατικής Εμπορευματικής, Εφοδιαστικής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας (AFLAS) – Καλύτερος χαμηλού κόστους αερομεταφορέας εμπορευμάτων

Η τελετή απονομής των βραβείων AFLAS πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο Χονγκ Κονγκ. Η Scoot έλαβε το βραβείο για τον καλύτερο χαμηλού κόστους αερομεταφορέα εμπορευμάτων, εδραιώνοντας τη θέση της Scoot ως ο προτιμώμενος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους.

Κατά τη διάρκεια του COVID-19 αυξήθηκε ραγδαία η ζήτηση εμπορευματικών πτήσεων, ενώ η εξυπηρέτηση των επιβατών ήταν περιορισμένη. Η Scoot ήταν επίσης μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στη Νοτιοανατολική Ασία που πραγματοποίησε ναυλώσεις φορτίου με τροποποιημένα αεροσκάφη, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των δυνατοτήτων μας στον τομέα μεταφοράς εμπορευμάτων.

Τα βραβεία Asian Freight, Logistics and Supply Chain (AFLAS), που διοργανώνονται από το Asia Cargo News, τιμούν κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών, όπως αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, για την επίδειξη ηγεσίας, συνέπειας στην ποιότητα των υπηρεσιών, καινοτομίας, διαχείρισης των σχέσεων με τους πελάτες και αξιοπιστίας.

Σχετικά με τη Scoot

Η Scoot είναι αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που ανήκει στον όμιλο Singapore Airlines. Ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούνιο του 2012, ενώ τον Ιούλιο του 2017 συγχωνεύτηκε με την Tigerair Singapore, διατηρώντας την επωνυμία Scoot και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης. Η Scoot έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 67 εκατομμύρια ταξιδιώτες και πλέον διαθέτει έναν στόλο 60 υπερσύγχρονων αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και  νεότερων, σύγχρονων αεροσκαφών της οικογένειας Airbus A320. Το Σεπτέμβριο του 2022, το δίκτυο της Scoot περιλαμβάνει 71 προορισμούς σε 15 χώρες στην Ασία-Ειρηνικό και Ευρώπη. Οι επιβάτες της Scoot έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης και συγκέντρωσης μιλίων KrisFlyer της Singapore Airlines. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η Scoot ήταν ο πρώτος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στον κόσμο που πέτυχε τις υψηλότερες βαθμολογίες τόσο στους ελέγχους APEX Health Safety powered by SimpliFlying όσο και στους ελέγχους Skytrax Covid-19 Airlines Safety Rating. Η Scoot παρέχει μια ασφαλή, αξιόπιστη και προσιτή ταξιδιωτική εμπειρία με μια μοναδική στάση – Scootitude, και είναι παθιασμένη με το να δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αγκαλιάσουν το πλήρες δυναμικό των ταξιδιών και να αναζητήσουν νέες εμπειρίες. Περισσότερες πληροφορίες στο FlyScoot.com, Facebook.com/FlyScootEU, Instagram.com/FlyScoot, και Twitter.com/flyscoot.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.