Αρχική Αθλητικά Η Ακτή Βουλιαγμένης φιλοξένησε δύο από τα αγωνίσματα της κορυφαίας γιορτής του...

Η Ακτή Βουλιαγμένης φιλοξένησε δύο από τα αγωνίσματα της κορυφαίας γιορτής του τριάθλου IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece

Στη δημοφιλή, εμβληματική Ακτή Βουλιαγμένης της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. διεξήχθησαν δύο από τα αγωνίσματα του κορυφαίου τριαθλητικού αγώνα παγκοσμίου εμβέλειας IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.  

Στο πλαίσιο του IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της EY ZHN Greece, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η Ακτή Βουλιαγμένης φιλοξένησε το Under Armour Night Run Vouliagmeni. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό αγώνα 5 χλμ. με εκκίνηση από την Ακτή Βουλιαγμένης, στον οποίο συμμετείχαν 1.000 αθλητές. 

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 12:00, στην Ακτή οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο IRONKIDS Greece-Vouliagmeni, έναν αγώνα (400μ – 1,2χλμ)  για παιδιά 6-12 ετών σε τρεις αποστάσεις, ανάλογα με την ηλικία. Την ίδια ημέρα στην Ακτή Βουλιαγμένης ο αθλητισμός συνοδευτηκε με παιχνίδι, χορό, διασκέδαση και facepainting δραστηριότητες.

Στη διάρκεια της τριήμερης αθλητικής διοργάνωσης συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 αθλητές, από 65 χώρες και πάνω από 850 πόλεις από όλο τον κόσμο, οι οποίοι διένυσαν  απόσταση 70.3 μιλίων, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό παραλιακό τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

Η Ακτή Βουλιαγμένης εκτός από μοναδικό προορισμό καλοκαιρινής απόλαυσης για Έλληνες και ξένους, επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς, αναδεικνύεται ως ένας πολυδιάστατος προορισμός για όλο το χρόνο, προσφέροντας στιγμές  χαλάρωσης, αναζωογόνησης,, ευεξίας, άθλησης και αναψυχής, στους χειμερινούς κολυμβητές και στους φίλους των σπορ, φιλοξενώντας τους στις άρτιες υποδομές της και στα σύγχρονα γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και beach volley.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.