Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η HOTEL INVESTMENT PARTNERS ΚΑΙ Η AMR™ COLLECTION ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ...

Η HOTEL INVESTMENT PARTNERS ΚΑΙ Η AMR™ COLLECTION ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ DREAMS CORFU RESORT & SPA

  • Η HIP επένδυσε περίπου €29.2 εκατομμύρια για την αναβάθμιση και τη μετατροπή του ξενοδοχείου, το οποίο άνοιξε στις 28 Ιουλίου 2022
  • Το ξενοδοχείο διαχειρίζεται η AMR™ Collection υπό το brand Dreams® Resorts & Spas 
  • To Dreams Corfu Resort & Spa είναι ένα luxury all-inclusive θέρετρο 5 αστέρων στην Ελλάδα 

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone και η Apple Leisure Group (“ALG”), ο κορυφαίος όμιλος διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική, μέρος της Hyatt, ανακοινώνουν το άνοιγμα του Dreams Corfu Resort & Spa στις 28 Ιουλίου –παλαιότερα γνωστό ως Corcyra Beach, στα Γουβιά της Κέρκυρας– μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση

Η HIP επένδυσε περίπου €29,2 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει και να μετατρέψει το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η AMR™ Collection υπό την επωνυμία Dreams® Resorts & Spas προσφέροντας υπηρεσίες Unlimited-Luxury®. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή όλων των κοινόχρηστων χώρων και δωματίων, τοποθετώντας το ακίνητο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα. 

Μέχρι το 2023, το θέρετρο θα διαθέτει 337 δωμάτια, 203 από τα οποία θα ανήκουν στην κατηγορία Preferred Club. Το καλοκαίρι του 2022, το θέρετρο άνοιξε με 235 δωμάτια, 50 εκ των οποίων ανήκαν στην κατηγορία Preferred Club. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσβαση στην infinity πισίνα, σε αναβαθμισμένα εστιατόρια, στα πέντε νέα σημεία φαγητού και ποτού, όπως a la carte εστιατόρια, lobby bar, beach bar, νέο χώρο ψυχαγωγίας και νέο σπα με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το Dreams Corfu Resort & Spa είναι το πρώτο ακίνητο με την επωνυμία Dreams που άνοιξε στην Ελλάδα και προσφέρει την Unlimited-Luxury® εμπειρία με εκπληκτικά καταλύματα, επιλογές από διεθνή γαστρονομία και μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων. Αυτή η μοναδική παραθαλάσσια ιδιοκτησία βρίσκεται στην όμορφη πόλη των Γουβιών, δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από την προστατευόμενη από την UNESCO πόλη της Κέρκυρας, ενώ προσφέρει ένα πολυτελές σκηνικό για να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Ως ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα, το Dreams Corfu Resort & Spa προσφέρει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική προβλήτα που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ καθώς και άλλες δραστηριότητες και εκδρομές στα όμορφα, γαλαζοπράσινα νερά της Κέρκυρας.

Η ανακαίνιση του Dreams Corfu Resort & Spa υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

Ο όρος “ALG” και “group” χρησιμοποιούνται σε αυτό το Δελτίο Τύπου για λόγους ευκολίας για να αναφέρονται στην Apple Leisure Group ή σε μία ή περισσότερες από τις θυγατρικές του ομίλου, οι οποίες παρέχουν συλλογικά υπηρεσίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και brands θερέτρων και ξενοδοχείων. πρόγραμμα μελών, υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών αναψυχής και προορισμού και τεχνολογικές λύσεις σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και προμηθευτές.

Σχετικά με τη Hotel Investment Partners (HIP) 

Η HIP ιδρύθηκε το 2015 από τους Alejandro Hernandez-Puértolas και Banco Sabadell ενώ το 2017 εξαγοράστηκε από τη Blackstone. Αλλεπάλληλες εξαγορές οδήγησαν στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της στα 73 ξενοδοχεία με περίπου 21.000 κλειδιά στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία. 

H HIP διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα περίπου 100 επαγγελματιών-ειδικών στην απόκτηση, ανακαίνιση και επανατοποθέτηση στην αγορά ξενοδοχείων σε προνομιακές τοποθεσίες με ανεπαρκή κεφαλαιοποίηση. Η ομάδα της HIP συνεργάζεται με πλήθος διαχειριστών ξενοδοχείων, όπως η Ritz-Carlton, η Barceló, η Apple Leisure Group®, η Hilton, η Ledra and Marriot με στόχο την αναβάθμιση της διαχείρισης των ξενοδοχείων, καθώς και της εμπειρίας των επισκεπτών. H HIP θα επενδύσει περισσότερα από €600 εκατομμύρια στο υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της.

Σχετικά με την Apple Leisure Group®

Η Apple Leisure Group® (ALG) αποτελεί τμήμα της Hyatt (hyatt.com). Είναι ένας κορυφαίος όμιλος διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική με μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξυπηρετεί ταξιδιώτες και προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ALG, μέσω του ομίλου των συνδεδεμένων εταιρειών της, εστιάζει σταθερά στην παροχή προστιθέμενης αξίας στους ταξιδιώτες της και ισχυρές επιδόσεις στους ιδιοκτήτες των θερέτρων αξιοποιώντας στρατηγικά το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της, περιλαμβανομένου του: AMResorts LP ή μίας ή περισσότερων από τις θυγατρικές της οι οποίες παρέχουν συλλογικά πωλήσεις, μάρκετινγκ, και υπηρεσίες brand management σε θέρετρα και ξενοδοχεία στο πλαίσιο του σήματος AMR™ Collection, το οποίο περιλαμβάνει πεντάστερα και τετράστερα γνωστά ξενοδοχεία, όπως Secrets® Resorts & Spas, Dreams® Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Vivid Hotels & Resorts®, Alua Hotels & Resorts® και Sunscape® Resorts & Spas. Η ALG Vacations® είναι από τους μεγαλύτερους πωλητές πακέτων διακοπών και πτήσεων τσάρτερ στις ΗΠΑ και προσφέρει ταξίδια στο Μεξικό και την Καραϊβική, μέσα από τα καθιερωμένα brand: Apple Vacations®, Funjet Vacations®, Travel Impressions®, CheapCaribbean.com®, BeachBound ®, Blue Sky Tours®, Southwest Vacations® και United Vacations®. Διαθέτει ακόμα το αποκλειστικό πρόγραμμα για μέλη Unlimited Vacation Club®. Οι καλύτερες υπηρεσίες διαχείρισης προορισμών στην κατηγορία τους παρέχονται από την Amstar DMC. Περιλαμβάνει επίσης τον πάροχο καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων Trisept Solutions®. Για να μάθετε περισσότερα για το Apple Leisure Group, επισκεφθείτε το www.appleleisuregroup.com.

Σχετικά με την AMR™ Collection

Ως μέρος του χαρτοφυλακίου επωνυμιών της Hyatt (hyatt.com), το AMR™ Collection είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια πολυτελών all-inclusive θέρετρων στην Αμερική και την Ισπανία και περιλαμβάνει επτά ξεχωριστές μάρκες resorts και ξενοδοχείων που έχουν σχεδιαστεί για να γιορτάζουν κάθε στιγμή, κάθε τρόπο ζωής συμπεριλαμβανομένων των Secrets® Resorts & Spas, Dreams® Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Vivid Hotels & Resorts®, Alua Hotels & Resorts® και Sunscape® Resorts & Spas. Μείνετε συντονισμένοι σχετικά με το πότε και πώς οι ιδιοκτησίες της AMR™ Collection θα συμμετάσχουν στο Hyatt’s World, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Hyatt. Η συλλογή επωνυμιών της AMR™ εξελίσσει συνεχώς το all-inclusive concept σε νέα επίπεδα πολυτέλειας μέσω των signature προγραμμάτων Endless Privileges®, Unlimited-Luxury® και Unlimited-Fun®. Τα 100 περίπου βραβευμένα ακίνητα της συλλογής AMR™ βρίσκονται στο Μεξικό, την Τζαμάικα, το Κουρασάο, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κόστα Ρίκα, τον Παναμά, το St. Martin, τη St. Lucia, την Ισπανία και την Ελλάδα, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη premium καταλύματα σε μοναδικές τοποθεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.