Αρχική Διαγωνισμοί Η ΕΤΑΔ AE ανακοινώνει τη διενέργεια Ανοικτού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση του...

Η ΕΤΑΔ AE ανακοινώνει τη διενέργεια Ανοικτού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα -Καϊμακτσαλάν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη της  διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού με δικαίωμα αντιπροσφορών, μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr, για τη μακροχρόνια εκμίσθωση χώρων εντός των εγκαταστάσεων της Επιχειρηματικής Μονάδας της ΕΤΑΔ Α.Ε. «Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμακτσαλάν (XKB)» με σκοπό τη λειτουργία Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης και συνοδών εγκαταστάσεων Τουρισμού και

Αναψυχής, για οκτώ (8) χιονοδρομικές περιόδους. 

Συγκεκριμένα, ο  παρών διαγωνισμός αφορά στην εκμίσθωση των στεγασμένων χώρων του κεντρικού κτιρίου (chalet) στην είσοδο του χιονοδρομικού κέντρου και του αναψυκτηρίου στη θέση Σαραντόβρυση.  Το κεντρικό σαλέ είναι ένα τριώροφο κτίσμα, στο ισόγειο και τον α’ όροφο του οποίου λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο & χώρος μαζικής εστίασης), ενώ στον β’ όροφο στεγάζονται βοηθητικές χρήσεις, κυρίως διανυκτέρευση προσωπικού.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των οικονομικών προσφορών, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.