Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εδώ οι εκθέτες υπογράφουν τις διεθνείς συμφωνίες εισερχόμενου τουρισμού!

Εδώ οι εκθέτες υπογράφουν τις διεθνείς συμφωνίες εισερχόμενου τουρισμού!

Η έναρξη των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022,

3-5 Νοεμβρίου 2022, Εκθεσιακό Κέντρο: Ζάππειο Μέγαρο

Η 9η Athens International Tourism Expo θα αποτελέσει χρονιά – σταθμό για τουριστική αγορά της Ελλάδας και αποτελεί όχι μόνο σημείο αναφοράς για τα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) στον εισερχόμενο τουρισμό αλλά και όχημα για πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες με την τουριστική αγορά της χώρας μας.

Ήδη στην Έκθεση συμμετέχει πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.α. ενώ παράλληλα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 100 Hosted Buyers.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ HOSTED BUYERS

Η διοργάνωση της Έκθεσης επιλέγει Hosted Buyers από εταιρίες που ήδη προωθούν την Ελλάδα σαν προορισμό και επιθυμούν να εντάξουν και άλλους ελληνικούς προορισμούς στα προγράμματά τους αλλά και εταιρίες που στρατηγικά θα εντάξουν την Ελλάδα στους προορισμούς τους και είναι ώριμες να το στηρίξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.