Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένας και Ένας” Ανδρέας Πασπάτης, Βαγγέλης Μουλαράς stand up comedy show|| Μουσικό...

Ένας και Ένας” Ανδρέας Πασπάτης, Βαγγέλης Μουλαράς stand up comedy show|| Μουσικό Κουτί|| Από Τρίτη 4 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη

Μουσικό κουτί

Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός
Τηλ.: 690 641 8034, 6978613005 

 «Ένας και Ένας»

Ανδρέας Πασπάτης
Βαγγέλης Μουλαράς 

STAND UP COMEDY SHOW

Από την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και κάθε Τρίτη

Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς, δύο κωμικοί με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, επιστρέφουν! Μετά την επιτυχημένη σειρά των καλοκαιρινών τους παραστάσεων, συγκεντρώνουν τα καλύτερα και πιο καινούρια τους κείμενα, και τα παρουσιάζουν στην από κοινού τους παράσταση με τίτλο «Ένας και Ένας», από την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και κάθε Τρίτη στο Μουσικό Κουτί, στον Κεραμεικό

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καλές επιλογές;  Νιώθετε πως κάθε φορά που καλείστε να διαλέξετε, θα προτιμούσατε να έχετε και τα δύο; Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς έρχονται στη σκηνή του Μουσικού Κουτιού, κάθε Τρίτη, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από θέματα δέσμευσης και φοβίες, μέχρι ηλικιακές ανησυχίες, διαδικτυακό φλερτ, τις διατροφικές επιλογές και πολλά άλλα, προσφέροντας σας την καλύτερη κωμωδία που μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να αγχώνεστε για τις επιλογές σας.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς σχολιάζουν και καυτηριάζουν την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς σε μια παρασταση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε. 

Info:

Παραστάσεις: Κάθε Τρίτη στο Μουσικό κουτί, Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 90’

Γενική είσοδος: 8 Ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων: 690 641 8034/ 6978613005

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.