Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Online Leasing Calculator της Autohellas Hertz κάνει το leasing…παιχνίδι!

Το Online Leasing Calculator της Autohellas Hertz κάνει το leasing…παιχνίδι!

Celestyal Cruises

Περισσότερες από 5.000 επιλογές Leasing αυτοκινήτων με δυνατότητα εξαγοράς και με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η Autohellas Hertz παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή υπηρεσία “Online Leasing Calculator” που αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη και μειώνει στο ελάχιστο τους χρόνους εξυπηρέτησης των πελατών της

Με το “Online Leasing Calculator” το leasing γίνεται πιο εύκολο, γρήγορο και προσωποποιημένο, καθώς επαγγελματίες και ιδιώτες, μπορούν να διαμορφώσουν την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες τους, σε δύο μόλις ‘ψηφιακά’ βήματα. 

Επιπλέον, το “Online Leasing Calculator” της Autohellas Hertz είναι το μόνο ψηφιακό εργαλείο στην αγορά που προσφέρει διαμόρφωση της προσφοράς με δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου και προσαρμογής του ποσού εξαγοράς στα μέτρα των πελατών.

Μέσα από το leasing.hertz.gr, στο πρώτο βήμα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ακριβές μοντέλο αυτοκινήτου που αναζητούν, ανάμεσα σε περισσότερες από 5.000 επιλογές αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας φίλτρα αναζήτησης, όπως: μάρκα, μοντέλο, έκδοση, καύσιμο, κιβώτιο ταχυτήτων και εύρος μισθώματος. Στο δεύτερο βήμα, διαμορφώνουν την προσφορά leasing, όπως ακριβώς τη θέλουν, ορίζοντας την διάρκεια μίσθωσης, την προκαταβολή και τα χιλιόμετρα ανά έτος. 

Σε έναν κόσμο που οι ανάγκες μετακίνησης μεταβάλλονται, η Autohellas Hertz σχεδιάζει προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, υλοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένα εργαλεία. Έτσι, το leasing γίνεται παιχνίδι και η απόκτηση νέου αυτοκινήτου για τους πελάτες της Autohellas Hertz είναι μόλις ένα click μακριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.