Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη!

Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη!

 

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος Gianna Testa και η φωτογράφος Anne Cotway επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και φιλοξενήθηκαν από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

O ΟΤΘ σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ιταλίας και την προϊσταμένη του κ. Κυριακή Μπουλασίδου, διοργάνωσε press trip προκειμένου να προβληθεί ο προορισμός στα Ιταλικά ΜΜΕ.

Οι δύο Ιταλίδες επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό, το Βυζαντινό και το Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS. Περιηγήθηκαν στην Άνω Πόλη και σε γνωστά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης 

Η «πολυδιάστατη» κουζίνα της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με την φιλική προσέγγιση των κατοίκων της πόλης, άφησε στις κυρίες Gianna Testa και Anne Cotway τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους πραγματοποιήσαν απόδραση στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Η Μιλανέζα δημοσιογράφος  ταξιδεύει σ’όλο τον κόσμο, προκειμένου  να γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες και να παρουσιάσει τις ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες των τόπων που επισκέπτεται.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιταλικά περιοδικά όπως το Dove το Bell’Europa, το Confidenze, το Style Magazine και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.