Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ W COSTA NAVARINO ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟ W COSTA NAVARINO ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Το νέο ξενοδοχείο δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης

Τους πρώτους επισκέπτες του υποδέχθηκε την Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy. Το νέο W Escape φέρνει μία ξεχωριστή ενέργεια στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του προορισμού. Το W Costa Navarino -το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους- βρίσκεται σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου. 

«Με το άνοιγμα του W Costa Navarino, τα φώτα στρέφονται στην Ελλάδα», δήλωσε η Candice D’ Cruz, Αντιπρόεδρος-Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. «Το μοναδικό σκηνικό της Costa Navarino, με την ανέγγιχτη ομορφιά της μεσσηνιακής φύσης και την ατμόσφαιρα ελευθερίας, είναι αδιαμφισβήτητα το ιδανικό περιβάλλον για το λανσάρισμα του πρώτου W Escape στην Ελλάδα. Αναθεωρώντας τις καθιερωμένες προσεγγίσεις της πολυτέλειας, το W Costa Navarino θα δώσει μία νέα πνοή στη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών».

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του W Costa Navarino αποτελεί έργο του Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη, αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, με τα λιθόστρωτα μονοπάτια και τους πετρόκτιστους πύργους. Τα τοπικά υλικά πρωταγωνιστούν σε ένα διαχρονικό σχέδιο που δένει αρμονικά με την πλούσια βλάστηση και τις φυτεμένες στέγες, ακολουθώντας τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των δωματίων, όπου πρωταγωνιστούν οι φυσικοί τόνοι με πινελιές έντονων χρωμάτων, αναδεικνύει την κληρονομιά της ελληνικής δεξιοτεχνίας.  Στα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και την Platía – το σημείο συνάντησης του resort- κυριαρχεί μια σύγχρονη προσέγγιση σε παραδοσιακές τεχνοτροπίες, με τον σχεδιασμό να έχει την υπογραφή του γραφείου MKV Design, με έδρα το Λονδίνο.

Τα γραφεία Τομπάζη και K-Studio σχεδίασαν από κοινού το beach club Parelía και την Platía, μία σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής πλατείας ενός μεσσηνιακού χωριού, ενώ το γραφείο K-Studio σχεδίασε και τους εσωτερικούς χώρους στο Parelía. Την εσωτερική διακόσμηση του εστιατορίου-μπαρ Between ανέλαβε το γραφείο Interior Design Laboratorium. 

 

Tο εντυπωσιακό σύμβολο-τοτέμ W που χαρακτηρίζει την είσοδο κάθε ξενοδοχείου W ανά τον κόσμο, στo W Costa Navarino εμπνέεται από την περιοχή κι από την ελληνική παράδοση, κι έχει δημιουργηθεί από σκαριά παλιών ψαροκάικων, αποτίνοντας και φόρο τιμής στην ελληνική ναυτοσύνη. 

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ

Η έντονη προσωπικότητα των W Hotels αντανακλάται στη μουσική που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, με ήχους funky house, hot disco και afro-house μέχρι tribal και neo-soul. Tο πρώτο W Escape στην Ελλάδα, θα φιλοξενεί κάθε χρόνο διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, ξεκινώντας από φέτος με τους: Alex Nude, Valeron & Band, από κοινού με μία ομάδα σταθερών συνεργατών, όπως οι: Rie Kiriiaka, DJ Montana Cruz και Βασίλης Γεωργακόπουλος. 

Η σύγχρονη τέχνη έχει έντονη παρουσία σε όλους τους χώρους του W Costa Navarino. Τη δημιουργία και επιμέλειά της έχει αναλάβει ο Poka-Yio, εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων, σε συνεργασία με μία ομάδα νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών και φοιτητών του 12ου Εργαστηρίου, LAB12, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Με έμφαση στη συμπερίληψη, η συλλογή αποτελεί μία πλατφόρμα απόδρασης και εξερεύνησης, αντιπροσωπευτική της νέας εμπειρίας φιλοξενίας που προτείνει το W Costa Navarino.

BEACH FRONT DINING & MIXOLOGY

Το W Costa Navarino παρουσιάζει μία πληθώρα γαστρονομικών προτάσεων. Το W Lounge βρίσκεται στην καρδιά του ξενοδοχείου κι αποτελεί το ιδανικό σημείο για όλες τις ώρες, με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Το μενού με τις διεθνείς επιρροές θα συνοδεύουν απεριτίφ, spritzer, zero-waste κοκτέιλ και ποτά με έμπνευση από την περιοχή.

Η Platía είναι η σύγχρονη προσέγγιση μιας υπαίθριας αγοράς, γεμάτης ζωντάνια.  Αποτελεί το σημείο συνάντησης για κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας πρωινό, καφέ και χαλαρά δείπνα σε τέσσερις χώρους, που ακολουθούν τη λογική “grab ‘n go”. Το Café αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του καφέ, με φρεσκοαλεσμένες και σπάνιες ποικιλίες, καθώς και φρέσκους χυμούς και διάφορα σνακ. Το Deli Store σερβίρει επιλογές αλλαντικών, τυριών και τοπικών ειδών. Επιπλέον, στο Bakery φουρνίζονται καθημερινά χειροποίητα αρτοσκευάσματα και στο Cookery λειτουργεί μία ανοικτή κουζίνα για πρωινό, η οποία το απόγευμα φιλοξενεί pop-up concepts και γνωστούς σεφ.

Το Between θα προσφέρει δροσερά κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα που θα αναδεικνύουν την αγνότητα των γεύσεων και των αρωμάτων. Συνοδεία μουσικής DJ, το Between δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ένα κοκτέιλ με θέα στο ηλιοβασίλεμα. 

Η Parelía έχει ως στόχο να αποτελέσει το hotspot του W Costa Navarino. Στο beach club θα σερβίρονται πιάτα της σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, μαζί με πρωτότυπα κοκτέιλ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ζωντανή μουσική και τα DJ sets με μουσική όπως Electro House, NuJazz και Fusion, θα μεταμορφώνουν σταδιακά την Parelía από ένα μέρος ιδανικό για χαλάρωση, σε έναν χώρο για συναρπαστικές βραδιές γεμάτες ενέργεια και χορό.

ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ  

Tο AWAY® Spa προσφέρει μία ποικιλία signature θεραπειών για αναζωογόνηση, ενώ το γυμναστήριο FIT διαθέτει μία θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα 25 μέτρων και τον πιο σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό. Επιπλέον, το W Costa Navarino παρέχει ένα πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων γυμναστικής και δραστηριοτήτων ευεξίας για όλα τα επίπεδα, το οποίο περιλαμβάνει beach boot camp, yoga, σεμινάρια κινητικού διαλογισμού «5 Rhythms» και power Pilates στην παραλία. 

Το WET Deck με την infinity πισίνα, συνδυάζει την ξεκούραση με την ηλιοθεραπεία,  πάντα με τη συναρπαστική θέα στον Κόλπο του Ναβαρίνου.

«Το W Costa Navarino δημιουργεί μια μοναδική ενέργεια, μέσα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο. Το νέο ξενοδοχείο συνδυάζει στοιχεία της μεσσηνιακής κληρονομιάς με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τη δυναμική των W Hotels. Με σχεδιασμό που αντλεί έμπνευση από την τοπική παράδοση, με έμφαση στην καλλιτεχνική δημιουργία και με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εμπειριών, η άφιξη του W Costa Navarino ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη μεσογειακή φιλοξενία», δήλωσε ο  Νάσος Παπάζογλου, Γενικός Διευθυντής του W Costa Navarino.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.