Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αναλυτικής και Ψηφιακό Μάρκετινγκ – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αναλυτικής και Ψηφιακό Μάρκετινγκ – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ 
Επιχειρηματική Αναλυτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ 

(120 ωρών – 2 μήνες και 23 ημέρες)

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η πλατφόρμα Ε.Π.Τ.Α. (https://epta.aegean.gr/) υλοποιεί πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης με τίτλο:

« Επιχειρηματική Αναλυτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ »

Σκοπός

Το πρόγραμμα καλύπτει τις βασικές αρχές της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, της ανάλυσης δεδομένων, του ψηφιακού μάρκετινγκ, του ηλεκτρονικού επιχειρείν και του μάρκετινγκ περιεχομένου. 

Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται μεθοδολογίες, οι οποίες επιτρέπουν τη μετατροπή ανεπεξέργαστων δεδομένων σε σημαντικές πληροφορίες για επιχειρηματικούς σκοπούς και τη λήψη βέλτιστων στρατηγικών αποφάσεων. 

Παρουσιάζονται επίσης  τεχνολογίες επιχειρηματικής ευφυΐας, τεχνικές ανάλυσης δεδομένων και πρακτικές δημιουργίας περιεχομένου μάρκετινγκ επιτρέποντας τον εντοπισμό καθώς και την ανάπτυξη νέων ευκαιριών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Με την ανάπτυξη αυτών των νέων ευκαιριών μπορεί να εφαρμοστεί μία αποτελεσματική στρατηγική για ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μίας επιχείρησης στην αγορά καθώς και μία μακροπρόθεσμη σταθερότητα. 

Πρακτική γνώση μπορεί να αποκτηθεί από τους συμμετέχοντες του προγράμματος σε τεχνολογίες που περιλαμβάνουν διαδικτυακές εφαρμογές στους τομείς: Data Driven Decision Making, Data Analytics, Methodologies, Data Mining, Knowledge Management, Business Intelligence, Social Media Intelligence, Visual Analytics, Search Engine Marketing, PPC, Search Engine Optimization, Google Analytics, Social Media Marketing, Social Media Analytics, Social Media Monitoring, Content Marketing & Analytics, Audience Analysis, Keyword Research, Content Calendar, Content Creation, Content Distribution, Content Analytics.

Γενικές πληροφορίες

Επιστημονικός Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κ. Χαράλαμπος Σκιάνης, Καθηγητής, Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών κα Επικοινωνιακών Συστημάτων.

Οι διδάσκοντες είναι ο Μάνος Περακάκης, ο Γιάννης Κοπανάκης και ο Γιώργος Μαστοράκης Καθηγητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και ιδρυτές της Mentionlytics, μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως πλατφόρμες του κλάδου των social analytics με χιλιάδες χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες.  

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπεται εκπαίδευση 120 ωρών, σε χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, αξιοποιώντας αποκλειστικά την εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση. Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, πρακτική και εργασίες ανάπτυξης στις θεματικές ενότητες καθώς και η επικοινωνία με τους καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες που διδάσκουν διασφαλίζουν την σε βάθος κατανόηση της επιχειρηματικής αναλυτικής και του ψηφιακού μάρκετινγκ. 

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε έμπειρους αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να αναλύουν διαδικτυακά δεδομένα και δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους ή τον οργανισμό τους και να χαράξουν βέλτιστες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ με απτά αποτελέσματα. 

Παροχές προγράμματος

·      Εκπαιδευτικό υλικό (προγραμματισμός, βιντεοδιαλέξεις, παρουσιάσεις power pointebooks, σημειώσεις, προτεινόμενη βιβλιογραφία)

·      Οδηγός μελέτης

·      Βεβαίωση συμμετοχής

·      Πιστοποιητικό επιμόρφωσης με τις αντίστοιχες 6 μονάδες ECVET

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 500,00 € ανά εκπαιδευόμενο. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε μια, δύο ή τρεις μηνιαίες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβληθεί πριν τη λήξη του προγράμματος.

Οι εκπτωτικές κατηγορίες συμμετοχής είναι:

·       Έκπτωση 15% σε αιτούντες άνω των 40 ετών, 

·      Έκπτωση 10% σε προκαταβολή του συνολικού ποσού,

·      Έκπτωση 10% σε άνεργους/ες,

·      Έκπτωση 10% σε φοιτητές/τριες,

·      Έκπτωση 10% σε ιδιωτικούς υπαλλήλους

·      Έκπτωση 10% σε υπαλλήλους δημοσίου και ΟΤΑ

Αναλυτικές πληροφορίες – Κατάθεση αιτήσεων:

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια επιλογής καθώς και για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αντλήσουν από τον εξής σύνδεσμο: https://epta.aegean.gr/courses/businessanalyticsdigitalmarketing-2022-2/   

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με τη γραμματεία του προγράμματος στο τηλ. επικοινωνίας: 22730 82255 καθημερινά τις ώρες 9:00-15:00, καθώς και στο emailepta@aegean.gr    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.