Home Γαστρονομία 1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε πως με πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνα, τρεις  φορείς, η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α), η Λέσχη  Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και η Παναττική Ομοσπονδία  Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α), ενώνουν τις δυνάμεις  τους και με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη του κλάδου της εστίασης, σήμερα  Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιήσουν από κοινού τον 1ο Μαραθώνιο  Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής. 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δύο (2) διαγωνισμοί!  Ο ένας διαγωνισμός θα είναι μαγειρικής (κατηγορίες: κοτόπουλο & ψάρι – κρυφό  καλάθι) και ο δεύτερος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής (ελεύθερη συνταγή με θέμα  τα καλοκαιρινά φρούτα, η οποία προσκομίζεται έτοιμη). Όλοι οι διαγωνισμοί,  αφορούν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες. Σημαντικά έπαθλα θα δοθούν στους  νικητές κάθε κατηγορίας. 

Επιπλέον μπορείτε να επισκεφτείτε και την έκθεση των παραδοσιακών προϊόντων  από τους τοπικούς παραγωγούς, η οποία θα ξεκινήσει το Σάββατο 23 Ιουλίου. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνουν, ο  διακεκριμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης με την συνεργάτιδά του  Νεφέλη Ράντου. 

Ο 1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της  Περιφέρειας Αττικής και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α). Υπεύθυνος της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών  Αττικής κ. Παύλος Δημέλης.  

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version