Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τελευταίες ημέρες του Athens Photo Festival 2022

Τελευταίες ημέρες του Athens Photo Festival 2022

ΤΟ ATHENS PHOTO FESTIVAL 2022 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ / ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138

Το Athens Photo Festival 2022 διανύει την τελευταία εβδομάδα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Iουλίου, στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138. Τελευταία ευκαιρία για να ανακαλύψειτε το φωτογραφικό έργο 102 καλλιτεχνών από 28 χώρες και να περιηγηθείτε στα διαφορετικά επίπεδα των εκθέσεων του Φεστιβάλ.

Το Athens Photo Festival αναδεικνύει οπτικές και καλλιτεχνικές πρακτικές που αντικατοπτρίζουν τις αναζητήσεις και τους πειραματισμούς στη σύγχρονη φωτογραφία. Με διάθεση διερευνητική και κριτική, επικεντρώνεται σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που διαμορφώνουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Το κεντρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ αποτελεί μια μεγάλης έκτασης εκθεσιακή παραγωγή, η οποία αναπτύσσεται σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα, καταλαμβάνοντας όλους τους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου. Πρόκειται για ένα διεθνές πολιτιστικό γεγονός, το οποίο προσελκύει σημαντικό αριθμό επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκθέσεις του Φεστιβάλ διασταυρώνουν φωτογραφίες, βίντεο, διαδραστικές εγκαταστάσεις, αρχειακό υλικό και καλλιτεχνικές εκδόσεις, διευρύνοντας τους όρους παρουσίασης, πρόσληψης και νοηματοδότησης της φωτογραφικής εικόνας.

ATHENS PHOTO FESTIVAL 2022 / ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ / ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ ΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΕΜΠΤΗ & ΚΥΡΙΑΚΗ 10:00-18:00,

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-22:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΔΡΑΣΕΩΝ: WWW.PHOTOFESTIVAL.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.