Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα Aria Hotels εδραιώνουν την παρουσία τους στη Μεσσηνία με το Old...

Τα Aria Hotels εδραιώνουν την παρουσία τους στη Μεσσηνία με το Old Sport Mansion

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εδραιώνουν την παρουσία τους στη Μεσσηνία, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το αρχοντικό Old Sport Mansion, και υποδέχονται τους επισκέπτες στη Μικρή Μαντινεία, ένα από τα δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα της Μάνης. 

Το Old Sport Mansion, το οποίο είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τις 25 Ιουλίου, απέχει μόλις 2 ώρες και 45’ οδικώς από την Αθήνα, 8 χλμ. από το κέντρο της Καλαμάτας και 19 χλμ. από το αεροδρόμιο της πόλης, αποτελώντας την κατάλληλη επιλογή για τους επισκέπτες που αναζητούν ταξιδιωτικές εξορμήσεις, με άνεση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Ιδανική για οικογενειακές συνευρέσεις αλλά και για παρέες φίλων, η αρχοντική εξοχική κατοικία υψηλών προδιαγραφών έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα, θέα στη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου και ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με ενιαίο ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τρία μπάνια, ένα εκ των οποίων ensuite, δύο τζάκια, σαλόνι με τραπεζαρία, και playroom με home cinema και table tennis.

Το κατάλυμα περιβάλλεται από καταπράσινους μεσογειακούς κήπους στους οποίους οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάρμπεκιου, να παρακολουθήσουν ταινίες ή σημαντικά αθλητικά γεγονότα στον υπαίθριο κινηματογράφο και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην παιδική χαρά. Παράλληλα, τα παγκάκια στον κήπο είναι το ιδανικό μέρος για διάβασμα αλλά και για την πλήρη απόλαυση της θέας και της καλοκαιρινής αύρας. Το ακίνητο είναι περιφραγμένο και περιλαμβάνει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, για όλους όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν σε ένα περιβάλλον απόλυτης ιδιωτικότητας.

Το Old Sport Mansion διαθέτει ανέσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ικανοποιούν τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές και να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 50 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής στους επισκέπτες τους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.