Αρχική FedHATTA FedHATTA: Επαναληπτική Συνάντηση φορέων με την Aegean Air

FedHATTA: Επαναληπτική Συνάντηση φορέων με την Aegean Air

Συνεπείς με τις δεσμεύσεις μας για συνέχεια του εποικοδομητικού διαλόγου, συναντηθήκαμε και πάλι με την Aegean Air την Πέμπτη 23 Ιουνίου.  H συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Aegean Air στη Θεσσαλονίκη.

Την Aegean Air εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής Roland Jaggi, ο Διευθυντής Πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο Στέφανος Σαδόπουλος και η Διευθυντήρια Πωλήσεων Βόρ. Ελλάδας Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Από την πλευρά των τουριστικών γραφείων συμμετείχαν:
Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΤΓΜΘ) εκπροσωπούμενη από τον Βύρωνα Θεολόγη Πρόεδρο, τον Γιώργο Βόγια, Αντιπρόεδρο, την Σούλα Θεοχαρίδου, Γενική Γραμματέα, τον Κωνσταντίνο Κουράκο, Ταμία και την Ελένη Παρασκευοπούλου, Έφορο.

Η Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ) εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Μαρούτσο και 

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (FedHATTA) εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Λύσανδρο Τσιλίδη.

Τα ουσιαστικής σημασίας θέματα που απασχολούν τα τουριστικά γραφεία αναλύθηκαν σε μεγαλύτερο βάθος συμβάλλοντας στην κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων κάθε πλευράς και στην ανανέωση της δέσμευσης αμφότερων να παρέχουν την υποστήριξη τους για τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και την διαμόρφωση ενός υγειούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Συναντήσεις όπως αυτή, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, όπως άλλωστε γινόταν πάντα,  ως την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν.

Ο κ. Τσιλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αμέριστη διάθεση συνεργασίας και υποστήριξης όλων των πλευρών και δήλωσε πως η πρόσφατη συνένωση των δυνάμεων του κλάδου των τουριστικών γραφείων έχει ήδη αποδώσει καρπούς επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.