Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με τον Πρόεδρο της ΠαΔΕΕ και Γερουσιαστή στις ΗΠΑ,...

Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με τον Πρόεδρο της ΠαΔΕΕ και Γερουσιαστή στις ΗΠΑ, κ. Λεωνίδα Ραπτάκη

Συνάντηση με τον ομογενή Γερουσιαστή της Πολιτείας Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ), κ. Λεωνίδα Ραπτάκη, είχε η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού, καθώς και η προώθηση σχετικών πρωτοβουλιών.

Ο κ. Ραπτάκης τόνισε τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει διαχρονικά η ΠαΔΕΕ σε θέματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος και επισήμανε ότι αποτελεί μια ισχυρή συνιστώσα για την τουριστική προβολή της ελληνικής φιλοξενίας και της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας.

Αντιστοίχως η κα. Αναστασοπούλου, ανέφερε ότι η έναρξη των πτήσεων από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα στις 7 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας από μία πολύ σημαντική αγορά που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τον ελληνικό Τουρισμό, ενώ εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, αλλά και την προώθηση των εθνικών θεμάτων.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης τόνισε την ετοιμότητα των μελών της ΠαΔΕΕ να σταθούν στο πλευρό των προσπαθειών της τουριστικής προβολής της Ελλάδας, συμβάλλοντας μέσα από τη συντονισμένη, συστηματική και στοχευμένη προσπάθειά τους στην ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ευρύτερα στην αμερικανική ήπειρο, σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς του Υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.