Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρουσιάζοντας το Esperides Resort Crete

Παρουσιάζοντας το Esperides Resort Crete

Esperides Resort

To πολυτελές ξενοδοχείο Esperides Resort Crete βρίσκεται στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού Κουτουλουφάρι, ένα ξεχωριστό μέρος όπου η φυσική ομορφιά του τοπίου, η υψηλή γαστρονομία και η αυθεντικότητα δημιουργούν το μοναδικό του χαρακτήρα.

Για το 2022 η ομάδα του Εsperides Resort Crete είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ανακαίνιση που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μετά από πολύ δημιουργική σκέψη και δουλειά, ανάγοντας κάθε λεπτομέρεια σε σημείο υπεροχής.

Οι 105 ευρύχωρες σουίτες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι και Jacuzzi, τα τρία εστιατόρια και μπαρ που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, οι δύο μεγάλες πισίνες και οι κορυφαίες εγκαταστάσεις ευεξίας, δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον αξέχαστων διακοπών. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η εξαιρετική γαστρονομία που βασίζεται στα φρέσκα ντόπια προϊόντα, την Κρητική και διεθνή κουζίνα.

Παραδοσιακό Χωριό

To Esperides Resort Crete ενώνει το παρελθόν με το παρόν μέσα από καινοτόμες πρακτικές που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τη ντόπια κοινότητα. 

Αυθεντικότητα

Σας καλούμε στο ταξίδι μας για ένα μέλλον αειφόρου ανάπτυξης όπου η αυθεντικότητα της Κρήτης γίνεται έμπνευση για μια διαμονή που γίνεται εμπειρία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.