Home Γαστρονομία Το Pacman Sunset Restaurant-Bar συστήνει έναν ξεχωριστό lifestyle προορισμό στην καρδιά της...

Το Pacman Sunset Restaurant-Bar συστήνει έναν ξεχωριστό lifestyle προορισμό στην καρδιά της Σαντορίνης

Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι

Ο Όμιλος Andronis στο πλαίσιο της ανάπτυξής του και κρατώντας σταθερό το όραμά του για τον προορισμό και τον τόπο Σαντορίνη έχει δημιουργήσει έναν νέο χώρο στο Pacman Sunset Bar Restaurant με μια νέα πισίνα 1.115 τ.μ.! Ο χώρος είναι θελκτικός για βουτιές στην πισίνα στο all day pool bar αλλά και για ποτά και cocktails μέχρι τη δύση του ήλιου! Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι! To Pacman Sunset Restaurant-Bar στο εντυπωσιακό 5* ξενοδοχείο Andronis Arcadia στην Οία δίνει τον παλμό του φετινού καλοκαιριού συνθέτοντας τον πιο lifestyle προορισμό στη Σαντορίνη. Σε έναν χώρο boho αισθητικής τοποθετημένο μπροστά από την ολοκαίνουργια επιβλητική Grande Pool του ξενοδοχείου και με το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού στο φόντο, υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια ιδιαίτερη casual dining & drinking εμπειρία και ένα ανεπανάληπτο μουσικό line-up. 

Με fun διάθεση και καλεσμένους που αναμένεται να ξεσηκώσουν τις μέρες και νύχτες μας, το Pacman υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με chic vibes και την απόλυτη πάρτι ατμόσφαιρα μέσα από μια σειρά events μέχρι τον Σεπτέμβριο και ονόματα όπως, μεταξύ αλλων, o DJ Valeron, ο Jimmy Sax, οι Duo Violins και οι Volen Sentir να αυξάνουν την προσμονή. 

Ένα γευστικό ταξίδι από τη Δύση στην Ανατολή 

Σε ένα alfresco setting που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, το Pacman αναδεικνύει τη γαστρονομική φιλοσοφία του μέσα από ένα μενού που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Στέφανου Κολυμάδη. Στο επίκεντρό της βρίσκονται μεσογειακές γεύσεις με αγνές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης στο Mediterranean Menu ενώ το εξίσου προσεγμένο Sushi Menu συνθέτει μια κάρτα-ωδή στους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας. 

Παράλληλα, η γευστική εμπειρία στο Pacman ολοκληρώνεται με fine drinking επιλογές που προβάλλουν “ζωηρές” γεύσεις και αρώματα μέσα από μια λίστα που επιμελείται ο Bar Manager του ομίλου Andronis, Δημήτρης Κοσαράς.

“We believe in Sundays” 

Οι Κυριακές στο Pacman Sunset Restaurant-Bar είναι αφιερωμένες στην απόλυτη χαλάρωση δίπλα στην Grande Pool με σαμπάνια, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπίρες, νόστιμες γεύσεις και έντονη καλοκαιρινή διάθεση, με το ροζ να αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή στις “Thirsty Pink Sundays”. Kάθε Κυριακή από τις 13:00 έως τις 20:00, ο χώρος μεταμορφώνεται, με τη διακόσμηση να κινείται σε ροζ αποχρώσεις ενώ ένα custom made μενού και cocktail list με προτάσεις στο ίδιο χρώμα υπόσχεται να σαγηνεύσει τους επισκέπτες. 

Μοναδικές βραδιές με τη μουσική να πρωταγωνιστεί 

Oι εκπλήξεις όμως στο Pacman Sunset Restaurant-Bar συνεχίζονται με events που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσουν τους καλεσμένους με ανεπανάληπτα sets by the pool, συστήνοντας μια απαράμιλλη εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο house και afro ρυθμοί, funk, electro και ethnic ακούσματα θα αποτυπώσουν μια ανεπανάληπτη μουσική μυσταγωγία. 

  • Jimmy Sax | 23 Ιουνίου, 26 Ιουλίου  
  • DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου  
  • Duo Violins | 15 Iουνίου, 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου   
  • Pambouk | 27 Iουνίου 
  • Volen Sentir | 8 Ioυλίου 
  • Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου 

Θεματικά events για τους λάτρεις της καλής ζωής 

Tα events στο  Pacman ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη Μαΐου με ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην άσκηση και ένα Cycling Bootcamp, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά τη δυναμική άσκηση υπό τους ήχους soundtracks ταινιών, rock, house μουσικής και κομματιών από τα 80’s  και τα 90’s, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιβραβεύσουν τον εαυτό τους με λαχταριστά εδέσματα και δροσιστικά ποτά. 

Το φετινό καλοκαίρι το Pacman Sunset Restaurant-Bar επανέρχεται δυναμικά με μια σειρά events και δραστηριοτήτων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα μυήσουν τους επισκέπτες του σε μουσικές “περιπέτειες”, γευστικά ταξίδια και χαλαρές στιγμές με φόντο το  σαγηνευτικό τοπίο της Σαντορίνης και το γήινο αρμονικό σκηνικό του Andronis Arcadia. 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version