Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Τουρισμός για όλους 2022: Περί τα μέσα Ιουνίου, ανοίγει η πλατφόρμα του...

Τουρισμός για όλους 2022: Περί τα μέσα Ιουνίου, ανοίγει η πλατφόρμα του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους»

Tο υπουργείο Τουρισμού, με ένα νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού – ύψους 30 εκατ. ευρώ περίπου – επιχειρεί να στηρίξει και φέτος τη ζήτηση για διακοπές αλλά και τις επιχειρήσεις του κλάδου που μετά από δύο χρόνια πανδημίας έρχονται αντιμέτωπες με νέες προκλήσεις εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης.

Το νέας μορφής και δομής πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού για την περίοδο 2022-2025 θα «τρέξει» με voucher στα πρότυπα του «Freedom Pass».

Το voucher των 150 ευρώ που θα δοθεί σε ψηφιακή κάρτα και θα εξαργυρώνεται άμεσα, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τα καταλύματα και στα ακτοπλοϊκά, αλλά και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κάτι που θα συμβεί φέτος για πρώτη φορά.

Όπως όλα δείχνουν η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 20-25 Ιουνίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Έτσι, περίπου στις 4-5 Ιουλίου οι δικαιούχοι θα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το κουπόνι αυτό σε ό,τι θέλουν εκείνοι.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version