Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΕΤΚΕ – Τεράστιο πρόβλημα για τους επιχειρηματίες μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων

ΣΕΤΚΕ – Τεράστιο πρόβλημα για τους επιχειρηματίες μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων

ΣΕΤΚΕ
Celestyal Cruises

Άλυτο παραμένει ένα τεράστιο πρόβλημα για τους επιχειρηματίες μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αυτό του διακριτικού τίτλου.

Ένα πρόβλημα το οποίο, παρόλο ότι είναι διαδικαστικής φύσεως και δεν απαιτεί σύνθετες διαδικασίες για την επίλυση του, συνεχίζει να αποτελεί «απειλή» για την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων.

Μετά από 3 χρόνια συνεχόμενων διαβουλεύσεων τόσο με την πρώην όσο και με την νυν ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, καμία τροποποίηση δεν έχει επέλθει στη διαδικασία έγκρισης και κατοχύρωσης του διακριτικού τίτλου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στους επιχειρηματίες του κλάδου λειτουργικά και οικονομικά προβλήματα σε μια ήδη επιβαρυμένη περίοδο για αυτούς.

Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., καλεί τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, να ενσκήψει στο πρόβλημα που ταλανίζει τις 33.000 επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την επικράτεια, δίνοντας οριστική λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.