Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ): Generation Social

Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ): Generation Social

Celestyal Cruises

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε μια συζήτηση για τα social media και την ψυχική υγεία στο πλαίσιο του SNF Nostos

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ιδανικά ένας εύκολος και σύγχρονος χώρος να «βρισκόμαστε», να ψυχαγωγούμαστε, να ανταλλάσσουμε απόψεις. Τα στοιχεία ωστόσο, που αποδεικνύουν ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της κατάθλιψης, δυστυχώς, πληθαίνουν. Πώς έφτασαν τα Social Media από τεχνολογία που θα διευκόλυνε τη διασύνδεση όλων μας, να απειλεί την ψυχική υγεία μας;

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 17:00 οι Διάλογοι του ΙΣΝ πραγματοποιούν μια ανοιχτή συζήτηση με νέους από κάθε γωνιά της γης για τα Social Media και το ψυχικό αποτύπωμα που αφήνουν στη γενιά τους, τη «Generation Social». Η συνάντηση των Διαλόγων, που υλοποιούνται με την επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development), πραγματοποιείται στο πλαίσιο του SNF Nostos με θέμα την Υγεία στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). 

Στη συζήτηση των Διαλόγων συμμετέχει το SNF Nostos Youth Advisory Committee, μια ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος του SNF Nostos Conference.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη διερμηνεία στα ελληνικά. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση διαδικτυακά μέσα από το site των Διαλόγων: https://www.snfdialogues.org

Τους Διαλόγους επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου και υλοποιούνται με τη δημοσιογραφική επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).

Διάλογοι. Διαφορετικές απόψεις που δημιουργούν έναν νέο τρόπο σκέψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.