Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Autohellas Hertz «απογειώνει» το Leasing με καινοτόμες υπηρεσίες και νέα αποκλειστικά...

H Autohellas Hertz «απογειώνει» το Leasing με καινοτόμες υπηρεσίες και νέα αποκλειστικά προνόμια!

Ένα Leasing…μίλια μπροστά! H Autohellas Hertz «απογειώνει» το Leasing με καινοτόμες υπηρεσίες και νέα αποκλειστικά προνόμια! 

Μίλια εξαργύρωσης από το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN και περισσότερες από 5.000 επιλογές αυτοκινήτων και προσφορές για τους πελάτες Leasing της Autohellas Hertz.

H Autohellas Hertz, η εταιρία που έφερε το Leasing στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα νέο αποκλειστικό προνόμιο που «απογειώνει» την υπηρεσία Leasing. Σε συνεργασία με την AEGEAN, προσφέρει σε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus 3 μίλια εξαργύρωσης για κάθε €2 που επενδύουν στο μηνιαίο μίσθωμα Leasing. 

Τα μίλια εξαργυρώνονται στην μίσθωση του Leasing, χαρίζοντας «δωρεάν μήνες» στους πελάτες, καθώς και σε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz, σε αεροπορικά εισιτήρια της AEGEAN, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες του προγράμματος Miles+Bonus. 

Το αποκλειστικό αυτό προνόμιο αποδίδεται στους πελάτες της Autohellas Hertz, που με την νέα ψηφιακή εφαρμογή “Online Leasing Calculator” εξερευνούν οι ίδιοι τα σενάρια Leasing που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Μέσα από το leaseitnow.hertz.gr oι πελάτες διαμορφώνουν εύκολα και γρήγορα την προσφορά τους, όπως ακριβώς την θέλουν. 

Με γνώμονα την ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών τους, η Autohellas Hertz και η AEGEAN ενδυναμώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ένταξη της υπηρεσίας Leasing στο πρόγραμμα Miles+Bonus. 

Τώρα, η Autohellas Hertz διαφοροποιείται περισσότερο από ποτέ, αυξάνοντας σημαντικά την ανταποδοτική αξία της υπηρεσίας Leasing, ώστε να είναι…μίλια μπροστά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.