Αρχική Διεθνή Η ΚΙΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΚΙΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Οι 36 δράσεις που περιλαμβάνει το νέο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας για την Κίνα, αναδεικνύουν με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο ότι η αγορά της Κίνας παραμένει σταθερά στη στόχευση της χώρας και των ελληνικών επιχειρήσεων», δηλώνει ο κ. Άγγελος Καρακώστας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, με αφορμή την παρουσίαση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας 2022, του Υπουργείου Εξωτερικών.

«Η προσέλκυση επενδύσεων, η ενίσχυση των εξαγωγών, ο τουρισμός και η σύσφιξη των διμερών σχέσεων μέσα από την υπογραφή και υλοποίηση Μνημονίων και Συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών, όπως περιγράφονται στο Στρατηγικό Σχέδιο, κάνουν ξεκάθαρο ότι η Κίνα παραμένει ένας ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα», σημειώνει ο κ. Καρακώστας για να τονίσει: «Το Επιμελητήριο Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας με περισσότερα από 300 μέλη, ελληνικές και κινεζικές επιχειρήσεις κυρίως, γίνεται αρωγός στην  προσπάθεια εξωστρέφειας και αξιοποίησης των ευκαιριών που προσφέρει η Κίνα, για μικρές, μεσαίες ή μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.