Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge II επενδύει σε WebHotelier και primalRES

Το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge II επενδύει σε WebHotelier και primalRES

Νέα Επενδυτικά Δάνεια Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ

Η WebΗotelier και η primalRES ανακοινώνουν την επίτευξη στρατηγικής μετοχικής συνεργασίας με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR.

Η WebHotelier, κορυφαία εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για ξενοδόχους, εξοπλίζει περισσότερα από 8.000 συνεργαζόμενα καταλύματα σε Ελλάδα, Κύπρο και 50 ακόμα χώρες με μια σειρά από καινοτόμα εργαλεία και αυτοματισμούς για την αύξηση των απευθείας online κρατήσεων, τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας τους.

Η primalRES αποτελεί την καρδιά του δικτύου ηλεκτρονικής διανομής για περισσότερα από 5.000 τουριστικά καταλύματα, προσφέροντας εξελιγμένες και ταυτόχρονα εύχρηστες λειτουργίες channel management για την αποδοτικότερη διαχείριση των online πωλήσεων τους και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της στρατηγικής τους μέσα από μια κεντρική πλατφόρμα, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την παροχή υψηλού επιπέδου υποστήριξης και συμβουλευτικής.

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR είναι επενδυτικό κεφάλαιο που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο (EIF), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ).

Η επένδυση του SouthBridge στις WebΗotelier και primalRES στοχεύει στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου και πρωτοποριακού οικοσυστήματος τεχνολογικών λύσεων για τον κλάδο του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης των ήδη υπαρχουσών εφαρμογών καθώς και την ενσωμάτωση νέων, αλλά και την υιοθέτηση μιας καινοτόμου και ολιστικής προσέγγισης ως προς την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για τα συνεργαζόμενα τουριστικά καταλύματα.

Μετά από 20 έτη αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο του τουριστικού software, ο συνιδρυτής της WebΗotelier και ένας από τους πρωτοπόρους στον κλάδο, κ. Βίκτωρ Μάτσας, αποχωρεί από την εταιρεία, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του, και αναλαμβάνει ρόλο ειδικού συμβούλου του SouthΒridge για μελλοντικές επενδύσεις στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νομικός Σύμβουλος του SouthBridge για τη συναλλαγή ήταν η Δικηγορική Εταιρεία Κουταλίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.