Αρχική HAPCO 12 και13 Απριλίου το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO και DES

12 και13 Απριλίου το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO και DES

 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 12-13 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων του ΣΕΤΕ, του ΗΑΤΤΑ/FedHATTA και του ΞΕΕ.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλάμβανε στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, παρουσιάσεις, αλλά και διαδραστικές συζητήσεις σε καίρια θέματα που αφορούν στον κλάδο του Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού και όχι μόνο. Μερικά από αυτά: Η ψυχική υγεία και προσωπική ανάπτυξη, η βιώσιμη ανάπτυξη και η διαφορετικότητα, η διαχείριση ομάδων, η θέση της νέας γενιάς στο σχεδιασμό του μέλλοντος, οι τάσεις της τεχνολογίας και πολλά άλλα που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα όσο και τις προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς μας.

Επιπλέον το Συνέδριο φιλοξένησε panel discussions με συμμετοχή μελών της Task Force των National Association of PCOs της IAPCΟ, αλλά και του Greek Meetings Industry Forum, της συνέργειας μεταξύ HAPCO & DES, ACVB και TCB, στο οποίο  συμμετείχε και εκπρόσωπος του ICCA ως κεντρικός ομιλητής. 

Μία μοναδική ευκαιρία για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αλλά και δια ζώσης συνάντηση με εκπροσώπους του Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.