Home Γαστρονομία 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΟΤ – ΕΛΛΑΔΑ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ

1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΟΤ – ΕΛΛΑΔΑ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ

Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) με την παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Παύλου Δημέλη, ανταποκρίθηκε στο τιμητικό κάλεσμα της Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) κυρίας Άντζελας Γκερέκου, για το 1ο Συμπόσιο: «Ελλάδα, η χώρα του ευ ζην», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου στο roof garden του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.

Το θέμα του συμποσίου ήταν, η αειφόρα Οικονομία της Φιλοξενίας σε σύνδεση με την ελληνική διατροφή και τον πολιτισμό.

 

Από αριστερά ο Πρόεδρος του Chef’s Club Greece κ. Τάσος Πρωτοψάλτης, με τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Παύλο Δημέλη.
Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Παύλος Δημέλης με την Αν. Τομεάρχη Τουρισμού ΔΕΕΠ Β/Α Αττικής κα Δήμητρα Μπουρνούς.
Από αριστερά ο Πρόεδρος του Chef’s Club Greece κ. Τάσος Πρωτοψάλτης, η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ κα Άντζελα Γκερέκου και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Παύλος Δημέλης.
Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Παύλος Δημέλης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κα Αλίνα Σχίμφλε και ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.
Από αριστερά η Chef και συγγραφέας κα Ντίνα Νικολάου, με τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Παύλο Δημέλη.