Αρχική Δήμοι Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ισχυρή παρουσία κατέγραψε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ. Στο Ισραήλ ταξίδεψε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, η οποία και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων από την τουριστική αγορά.

Στο πλαίσιο των επαφών που έγιναν με επιχειρηματίες του τουρισμού και επενδυτές εξασφαλίστηκαν συνεργασίες για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ. «Από τις συναντήσεις που έγιναν με τουριστικούς φορείς και με Ισραηλινούς επενδυτές διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για τη Θεσσαλονίκη», σημείωσε η κυρία Καραγιάννη.

Κατά την παραμονή της στο Τελ Αβίβ η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ άλλων πραγματοποίησε συνάντηση με τον Marius Leibovici, Operation & Group Manager της εταιρίας Global Tourism, για την προσέλκυση ισραηλινών επισκεπτών όλον το χρόνο και ιδιαίτερα κατά την περίοδο των διακοπών τους  (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος), καθώς επίσης με influencers και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ για την προβολή της Θεσσαλονίκης στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Stanley Morais της EL AL Israel Airlines για την απευθείας αεροπορική σύνδεση του Τελ Αβίβ με τη Θεσσαλονίκη,  τη Veronique Luria, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ, για τη συνεργασία των δύο πόλεων  σε θέματα τουρισμού και τον Yanai Arfi του Sofas TV για την παραγωγή και προβολή ταινίας μικρού μήκους που θα είναι αφιερωμένη  ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELLEXPO Α.Ε. Κυριάκος Ποζρικίδης παρουσίασαν το πρότζεκτ ανάπλασης των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα μοναδικά  χαρακτηριστικά  που θα αποκτήσει η Θεσσαλονίκη, ώστε να καθιερωθεί στον διεθνή εκθεσιακό χάρτη ως σημαντικός εκθεσιακός προορισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.