Αρχική Αθλητικά Η GOLDEN CHEMICALS ABEE ασημένιος χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13...

Η GOLDEN CHEMICALS ABEE ασημένιος χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13 στην Παραλία Κατερίνης

 

Με προσήλωση και υπευθυνότητα η GOLDEN CHEMICALS συνεχίζει, για περισσότερα από 40 χρόνια, την πλούσια χορηγική της δράση. Ανταποκρινόμενη άμεσα στο κάλεσμα των διοργανωτών, στήριξε με την ασημένια χορηγία της το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13 που διεξήχθη στις 16-20 Απριλίου, στην Παραλία Κατερίνης.    

Την στιγμή που οι προκλήσεις και οι ουσιαστικές ανάγκες των επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος γιγαντώνονται, η πρωτοβουλία της GOLDEN CHEMICALS, σκοπό είχε να ενισχύσει, μέσω του μεγάλου αθλητικού γεγονότος και του παράλληλου φεστιβάλ SeaWay, την συγκέντρωση πλήθους κόσμου στην περιοχή, την έντονη δημοσιότητα και την ανάδειξη της μεγάλης γκάμας εμπειριών και παραστάσεων που προσφέρονται στον επισκέπτη. Επιπλέον, η εταιρεία αναγνωρίζει και αγκαλιάζει με τα χορηγικά της πακέτα, το ταλέντο, την σκληρή δουλειά, τον υγιή ανταγωνισμό και την αγάπη των φερέλπιδων αθλητών μας για τα αθλητικά ιδεώδη.  

Με την τελετή των απονομών έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκαφών, παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου, της τοπικής ηγεσίας και φορέων του αθλητισμού. Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ στη διάρκεια της έγιναν οι απονομές κυπέλων και μεταλλίων στους νικητές, αλλά και τιμητικών πλακετών από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης ως φόρος τιμής προς τους φορείς που στήριξαν την προσπάθεια.

Η GOLDEN CHEMICALS ABEE, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ, έχει εξελιχθεί σε θεσμό υποστήριξης των τομέων φιλοξενίας και εστίασης, καθώς ενισχύει ανελλιπώς, την σύνδεση της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με την εγχώρια παραγωγή. Στο πλαίσιο αυτό, έχει διαθέσει διαχρονικά πάνω από EUR 650.000 σε πρωτοβουλίες και δράσεις που πραγματοποιούν τουριστικοί φορείς από όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία, αποτελεί την κορυφαία αμιγώς ελληνική εταιρεία που από το 1981, παράγει και διακινεί, πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού, απολύμανσης & υγιεινής, όπως: απορρυπαντικά, χημικά πισίνας, απολυμαντικά, αντισηπτικά και λοιπά είδη καθαρισμού για επαγγελματική χρήση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.