Αρχική Δήμοι Δήμος Θεσσαλονικης: Μπλε φωτίζονται οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα...

Δήμος Θεσσαλονικης: Μπλε φωτίζονται οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Σε μπλε απόχρωση φωτίζονται απόψε (29/04) οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου, υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα φωτίσουν μπλε το εμβληματικό γλυπτό που κοσμεί τη νέα παραλία σε μια συμβολική κίνηση για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες.    
Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 42η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, μεταξύ των οποίων η φωταγώγηση σημαντικών μνημείων σε μπλε αποχρώσεις.
Όπως έγινε γνωστό από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), απόψε, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα από τις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, εθελοντές και παιδιά ευχής και να ενημερωθεί για το έργο του Οργανισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.