Ο νεαρός παραγωγός Δημήτρης Σταθώρης από την Ιερισσό, γόνος μιας εκ των πιο σπουδαίων οικογενειών στο χώρο της παραγωγής/μεταποίησης στην προαθωνική χερσόνησο, είναι ο πρώτος που τόλμησε να «εγκαινιάσει» το δρόμο ανάπτυξης της μικρο-ζυθοποιίας στο Δήμο Αριστοτέλη.
Σήμερα, η παραγωγική δυναμικότητα της μικροζυθοποιίας, η οποία βασίζεται στην ντόπια και μακεδονική παραγωγή κριθαριού, ανέρχεται στις 50.000 φιάλες ετησίως, αλλά η τάση είναι ανοδική. Πρόσφατα η Seven Seals απέσπασε το σήμα ποιότητας ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ από την «Αριστοτελική Σύμπραξη Επιχειρηματιών» του Δήμου Αριστοτέλη και προωθείται από δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις – μέλη της εν λόγω σύμπραξης. Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι πρώτες δώδεκα:
· CAFE ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, στην Αρναία,
· ALOU All Day Beach Bar, στην Ιερισσό,
· ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, Πολυχώρος Γαστρονομίας, στην Αρναία,
· MICKY COFFEE, στα Νέα Ρόδα,
· VOULITSA beach bar, στα Νέα Ρόδα,
· PEROQUET all day bar, στην Ολυμπιάδα
· ΑΜΜΟΣ bar restaurant, στην Ουρανούπολη,
· ΒΑΝΑΝΑ ΒΕΑCH, στην Αμμουλιανή
· PARATY BEACH BAR, στο Στρατώνι,
· AKRATHOS BEACH HOTEL, στην Ουρανούπολη,
· ALEXANDROS PALACE HOTEL & SUITES, στην Ουρανούπολη,
· EAGLES PALACE HOTEL, στην Ουρανούπολη.
Η μπύρα Seven Seals έχει ιδιαίτερη θέση στις εκδηλώσεις του KOUZINA 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου ευρωπαίοι εκπρόσωποι Τύπου αναμένεται να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ιερισσό, ώστε να μυηθούν στον παραδοσιακό τρόπο δημιουργίας του τελικού προϊόντος.