Αρχική ΕΕ SUSTOUR: Ανακοίνωση ανοιχτής πρόσκλησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

SUSTOUR: Ανακοίνωση ανοιχτής πρόσκλησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

SUSTOUR: Ανακοίνωση ανοιχτής πρόσκλησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Τι είναι το πρόγραμμα υποστήριξης για ΜΜΕ SUSTOUR και τι προσφέρει;
Το πρόγραμμα υποστήριξης για ΜΜΕ SUSTOUR χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος COSME της ΕΕ και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών και τα τουριστικά γραφεία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στη βιωσιμότητα. Οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν στη βιωσιμότητα ή επιθυμούν να βελτιώσουν τις υπάρχουσες σχετικές πρακτικές τους μπορούν να επωφεληθούν από έναν συνδυασμό καινοτόμων διαδικτυακών εκπαιδεύσεων, πολυήμερων δια ζώσης εκπαιδεύσεων, εντατικής καθοδήγησης (ομαδικής και ατομικής) καθώς και μάθησης από συναδέλφους – όλα παρεχόμενα και οργανωμένα από επιλεγμένους ειδικούς στον βιώσιμο τουρισμό.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα υποστήριξης και τι απαιτείται από τις επιχειρήσεις;
Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν στο πλαίσιο της πρόσκλησης θα είναι επιλέξιμες να συμμετέχουν σε μια σειρά από εκπαιδευτικές και καθοδηγητικές συνεδρίες, που αναμένεται να ξεκινήσουν από τα τέλη Ιουνίου 2022 έως και τις 30 Ιουνίου 2023. Θα λάβουν vouchers, τα οποία θα πρέπει να παραδώσουν σε προεπιλεγμένους εκπαιδευτές, υποστηρικτές και ελεγκτές μετά την ολοκλήρωση κάθε δραστηριότητας, οι οποίοι με τη σειρά τους θα αμειφθούν από το έργο SUSTOUR.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρόσκληση SUSTOUR για την υποστήριξη ΜΜΕ θα πρέπει να υπογράψουν ένα συμφωνητικό, με το οποίο δεσμεύονται να ακολουθήσουν τις δραστηριότητες που προβλέπονται στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης μέχρι το τέλος Ιουνίου 2023.

Ποιοι είναι οι εταίροι και οι συνεργαζόμενοι Σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων;
Οι Σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων που συμμετέχουν ως εταίροι στο SUSTOUR είναι οι: ANVR (Ολλανδία), APAVT (Πορτογαλία),  SMAL (Φινλανδία) and UHPA (Κροατία). Οι συνεργαζόμενοι Σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων είναι οι: ABTTA (Βουλγαρία), ABTO (Βέλγιο), ALTA (Λετονία), ATTA (Adventure Travel Trade Association – Ευρώπη), ASR and DRV (Γερμανία), DRF (Δανία), EDV and SETO (Γαλλία), ETFL (Εσθονία), ETOA (Ευρώπη), FATTA (Μάλτα), FTO (Ιταλία), HATTA (Ελλάδα), MUISZ (Ουγγαρία), NTVA (Λιθουανία), SACKA (Σλοβακία), SRF (Σουηδία), UPAV and VVR (Βέλγιο) and WKÖ (Αυστρία).

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε τουριστικά γραφεία και διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών, που πληρούν ορισμένα κριτήρια επιλεξιμότητας. Μεταξύ άλλων, πρέπει να είναι ΜΜΕ και να έχουν έδρα σε κράτος μέλος της ΕΕ ή σε τρίτη χώρα που συμμετέχει στο πρόγραμμα COSME.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Αναμενόμενη διάρκεια συμμετοχής: τέλος Ιουνίου 2022 έως 30 Ιουνίου 2023

Μέγιστη οικονομική στήριξη για επιλεγμένες ΜΜΕ: Οι ΜΜΕ που θα επιλεγούν από την πρόσκληση θα λάβουν vouchers για υπηρεσίες υποστήριξης αξίας έως 6.000 €, ανάλογα με τις παροχές που θα επιλέξει η κάθε ΜΜΕ στην φόρμα αίτησης.

Γλώσσα στην οποία πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις: Αγγλικά, όμως οι υπηρεσίες υποστήριξης θα είναι διαθέσιμες σε διάφορες γλώσσες.

Πού μπορώ να υποβάλλω την αίτηση και να βρω περισσότερες πληροφορίες;
Οι λεπτομέρειες της πρόσκλησης και οι οδηγίες για την υποβολή της αίτησης είναι διαθέσιμες από τον ακόλουθο ιστότοπο: https://www.travelife.info/sustour/?menu=call-for-smes

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.