Αρχική Βουλή Ενεργειακή κρίση και πόλεμος στην Ουκρανία φέρνουν νέες αναταράξεις στον Τουρισμό.

Ενεργειακή κρίση και πόλεμος στην Ουκρανία φέρνουν νέες αναταράξεις στον Τουρισμό.

Ακυρώσεις και νέες αναταράξεις για τον ελληνικό τουρισμό, τί προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση; ρωτά η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κ. Νοτοπούλου

Ενώ όλοι ελπίζαμε και αναμέναμε ότι φέτος θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό, η αναταραχή που οι εξελίξεις έχουν επιφέρει στις διεθνείς αγορές και στον τουριστικό τομέα προκαλούν ανασφάλεια.

Ήδη, σύμφωνα με την ένωση τουριστικών γραφείων Μακεδονίας Θράκης έχουμε τις πρώτες ακυρώσεις στις οργανωμένες εκδρομές της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου. Έντονη είναι η ανησυχία και για το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα η πίεση από τις ανελαστικές υποχρεώσεις και την επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών γίνεται ασφυκτική.

Οι μέρες απαιτούν σοβαρότητα και ψυχραιμία, συγχρόνως όμως αναδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη γενναίας ουσιαστικής στήριξης των ανθρώπων του Τουρισμού.

Όταν η μόνη βεβαιότητα για τον Τουρισμό και φέτος είναι η αβεβαιότητα, είναι η ώρα, η κυβέρνηση να στηρίξει στοχευμένα τον κλάδο.

Προτίθεται να το κάνει και πως;

Ή θα αφήσει για ακόμη μια φορά εργαζόμενους και επιχειρήσεις αβοήθητους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.