Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Γιώργος Σωφρόνης: «Τιμάμε για την προσφοράς τους τις Γυναίκες της πρώτης γραμμής,...

Γιώργος Σωφρόνης: «Τιμάμε για την προσφοράς τους τις Γυναίκες της πρώτης γραμμής, τις εργαζόμενες του Κέντρου Υγείας Καλυβίων»

Η παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» και ο Γιώργος Σωφρόνης, εχθές 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τίμησαν για την προσφορά τους τις εργαζόμενες – νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό – του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, που επί δύο χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

Σε μια λιτή εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Φάνης Γκίκας, η Προϊσταμένη του Νοσηλευτικού Προσωπικού Μαρία Γκίνη, καθώς και νοσηλεύτριες του Κ.Υ.Κ, ο Γιώργος Σωφρόνης συνοδευόμενος από την υπεύθυνη του Τομέα Ισότητας της παράταξης, Μαρία Κοντού και τις Δημοτικές Συμβούλους Κατερίνα Γκούμα και Ακριβή Καρούμπαλη, παρέδωσε στην κ. Γκίνη την τιμητική πλακέτα υπογραμμίζοντας την αξία της προσφοράς τους: «Tα τελευταία δύο χρόνια η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει έναν ιδιότυπο πόλεμο, έναν υγειονομικό πόλεμο. Σε αυτόν τον πόλεμο όλες εσείς οι εργαζόμενες του Κ.Υ.Κ βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή της προσφοράς. Η συμβολή σας στην προστασία της υγείας των συμπολιτών μας ήταν και παραμένει αξιοσημείωτη και μάλιστα μέσα σε συνθήκες δύσκολες και αντίξοες. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αισθανόμαστε χρέος να αναδείξουμε αυτήν την προσφορά, να σας τιμήσουμε για την υπεράνθρωπη προσπάθειά σας και να σας ευχαριστήσουμε για το δύσκολο αγώνα σας. Στο πρόσωπό σας τιμάμε τη Γυναίκα που δίνει τη μάχη για τη Ζωή, την Αξιοπρέπεια και τον Άνθρωπο. Τιμάμε ταυτόχρονα, τις Γυναίκες της Ουκρανίας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες ενός σκληρότατου και άδικου πολέμου, που ξεριζώνονται από τις εστίες τους και την πατρίδα τους, αναζητώντας έναν ειρηνικό κόσμο για αυτές και τα παιδιά τους».

Στο τέλος της εκδήλωσης η πλακέτα επικολλήθηκε εντός του Κέντρου Υγείας, για να υπενθυμίζει τόσο τη σπουδαία προσφορά των εργαζόμενων γυναικών, όσο και την ευγνωμοσύνη της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» για τη συμβολή τους στην κοινωνία.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version