Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χιονοδρομική απόλαυση το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Χιονοδρομικού Κέντρο Παρνασσού με...

Χιονοδρομική απόλαυση το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Χιονοδρομικού Κέντρο Παρνασσού με νυχτερινό σκι

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σας περιμένει να απολαύσετε  ανοιξιάτικο σκι κατά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Φέτος θα έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί σας αξέχαστες στιγμές χιονοδρομικής απόλαυσης, καθώς ο Μάρτιος μας χάρισε ένα σπάνιο δώρο, ένα «φαινόμενο» που είχε να παρατηρηθεί αρκετά χρόνια τώρα: καταπληκτικές, για την εποχή,  θερμοκρασίες και άφθονο φρέσκο πατημένο χιόνι!

Πίστες σε άψογη κατάσταση που μπορείτε να χαρείτε περισσότερο, καθόσον η μέρα μεγαλώνει, μέσα στη μαγεία του ανοιξιάτικου φωτός αλλά και της νύχτας, ζώντας την μοναδική εμπειρία του νυχτερινού σκι.

Απολαύστε την αλπική ποιότητα του χιονιού στο απαράμιλλης ομορφιάς νυχτερινό τοπίο καθώς το Χιονοδρομικό μας Κέντρο προγραμματίζει νυχτερινό σκι την Παρασκευή 25/3 αλλά και παρατεταμένη λειτουργία – αν φυσικά το επιτρέψει ο καιρός – το Σάββατο ενδεχομένως και την Κυριακή!!!

Ο καλύτερος μήνας του Παρνασσού είναι εδώ! Ελάτε να απολαύσετε Ski & Après Ski, Snowboard, χαλάρωση και διασκέδαση στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της χώρας!

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του.

Θα είμαστε όλοι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ζήσουμε την απόλυτη ελευθερία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.