Αρχική FedHATTA Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας εντάσσεται στο δίκτυο μελών της FedHATTA

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας εντάσσεται στο δίκτυο μελών της FedHATTA

Celestyal Cruises

 

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων FedHATTA, υποδέχθηκε στο δίκτυο μελών της τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA). 

Κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου AOCTA, τα τουριστικά γραφεία της Κέρκυρας, αναγνωρίζοντας το έργο της FedHATTA στον Ελληνικό οργανωμένο τουρισμό και τη δυναμικότητα που αυτή προσδίδει στις διεκδικήσεις τους, αποφάσισαν να εντάξουν τον Σύνδεσμό τους στην «ομπρέλα» μελών της Ομοσπονδίας.

Το επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στον κλάδο των τουριστικών γραφείων τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα, συχνά ανυπέρβλητα, εμπόδια που προκάλεσε, ανέδειξε και την ανάγκη ενδυνάμωσης των συλλογικών διεκδικήσεων του κλάδου και του συντονισμού των φορέων του προκειμένου να μπορέσουν να υποστηρίξουν επαρκώς τα μέλη τους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ο πρόεδρος της FedHATΤΑ, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον AOCTA στο εκτεταμένο δίκτυο μελών της FedHATTA, με τη βεβαιότητα ότι τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις-μέλη του θα αναδειχθούν ακόμη περισσότερο, με βασικό στόχο την αναβάθμιση του Κερκυραϊκού τουριστικού προϊόντος».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.