Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Volotea προσθέτει εννέα νέους προορισμούς, οι τέσσερις προς Αθήνα

Η Volotea προσθέτει εννέα νέους προορισμούς, οι τέσσερις προς Αθήνα

Η Volotea, η Ισπανική χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, η οποία πετά εδώ και 7 χρόνια στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σε παρουσίαση που έγινε στην Αθήνα, πως φέτος, αυξάνει τους προορισμούς και τις θέσεις που θα διαθέσει από και προς τη χώρα μας σε περίπου 1,4 εκατ. θέσεις, όταν το 2019 είχε προσφέρει 1,1 εκατ., ενώ το 2020 574.000 θέσεις. 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Θα πετά σε 14 ελληνικούς αερολιμένες και θα προσθέσει 9 νέους προορισμούς. Θα εκτελεί πτήσεις από τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Κεφαλονιάς, της Κέρκυρας, του Ηρακλείου, της Καρπάθου, της Κω, της Μυκόνου, της Πρέβεζας, της Ρόδου, της Σάμου, της Σαντορίνης, της Σκιάθου, της Θεσσαλονίκης, της Ζακύνθου, από και προς Κροατία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Τα τέσσερα νέα της δρομολόγια από Αθήνα θα είναι προς Μπιλμπάο, Μπορντό, Νάντη και Τορίνο, ενώ τα υπόλοιπα πέντε νέα δρομολόγια, θα είναι: Ηράκλειο – Νάντη, Μύκονος – Νάντη, Καλαμάτα – Βενετία, Σαντορίνη – Τορίνο, και Ζάκυνθος – Νάντη.

Η Volotea ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στο αεροδρόμιο της Αθήνας για το 2022, προσφέροντας περισσότερες από 560.000 θέσεις. Στη βάση της, της Αθήνας φέτος μαζί με τα τέσσερα νέα δρομολόγια, δημιουργεί ένα δίκτυο 14 δρομολογίων από/προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το πτητικό της πρόγραμμα ξεκινά 2 Απριλίου από τη Μασσαλία στην Αθήνα. 

Η Volotea απασχολεί στην Αθήνα περισσότερους από 70 εργαζόμενους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.