Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε το ξενοδοχείο COCO-MAT ATHENS BC με το...

Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε το ξενοδοχείο COCO-MAT ATHENS BC με το Σχήμα Pet Stay

Celestyal Cruises

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, πιστοποίησε το ξενοδοχείο COCO-MAT ATHENS BC σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Σχήματος «Pet Stay». Το COCO-MAT ATHENS BC αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο που εμπιστεύεται το πρωτοποριακό σχήμα πιστοποίησης στον τομέα της Φιλοξενίας, δείχνοντας το σεβασμό αλλά και τη μέριμνά του για την ασφαλή, ευχάριστη και άνετη διαμονή κατοικίδιων και «γονιών», με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas. 

Το COCO-MAT ATHENS BC με την πιστοποίηση «Pet Stay» ενδυναμώνει σημαντικά την PET Friendly κουλτούρα της επιχείρησης, ενώ συμβάλλει ενεργά σε μια σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των δικαιωμάτων των ζώων συντροφιάς. Επιπλέον επιβεβαιώνει ότι ικανοποιεί τις ισχύουσες απαιτήσεις τόσο για την ικανοποίηση των «γονέων» και των κατοικίδιών τους, όσο και των υπόλοιπων επισκεπτών που δεν θα επηρεάζονται από την παρουσία των ζώων συντροφιάς.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με το προστιθέμενης αξίας Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay», το οποίο ανέπτυξε με τη στήριξη της startup εταιρείαs Woof Together, αλλάζει τα δεδομένα για τις επιχειρήσεις στο τομέα του Τουρισμού, απαντώντας στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και συμβάλλοντας σε μια καλύτερη Κοινωνία, όπου «οι μικροί μας φίλοι» αξίζοÜν τα καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες για το καινοτόμο PET STAY μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/pet-stay/ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.