Αρχική Γαστρονομία Η The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι online

Η The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι online

Η The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι online

Από την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου επέστρεψε στις οθόνες μας η μοναδική online έκθεση τροφίμων και ποτών Τhe DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η μοναδική διαδικτυακή έκθεση The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ που ενώνει τους Έλληνες παραγωγούς με τους επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, των ξενοδοχείων και της χονδρικής, τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό, επέστρεψε στις οθόνες μας.

Από την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και για ένα χρόνο όλοι οι εκθέτες που συμμετείχαν στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition θα βρίσκονται διαδικτυακά στην www.thedelifair.gr για να παρουσιάσουν και να προβάλουν τα προϊόντα τους στους επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην φυσική έκθεση.

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, οι επαγγελματίες επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να ζητήσουν αποστολή δειγμάτων στο χώρο τους, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Στην η διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ πρωταγωνιστούν περισσότερα από 3000 προϊόντα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, γεύση και καινοτομία τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης, πέρα από την «ανακάλυψη» νέων τοπικών προϊόντων, έχουν τη χαρά να γνωρίσουν περισσότερους από 400 Έλληνες παραγωγούς και να συνομιλήσουν ζωντανά μαζί τους. Ταυτόχρονα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν One to One online συναντήσεις με τους παραγωγούς που επιθυμούν, να ενημερωθούν για τα προϊόντα τους αλλά και να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας.

Παράλληλα, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις εκδηλώσεις της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους μέσα από ζωντανές συνεντεύξεις στην ενότητα «Meet the producers».

Ο γαστρονομικός πλούτος της Ελλάδας, οι ιδιαίτερες συνταγές κάθε περιοχής και τα μοναδικά προϊόντα των παραγωγών αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους σεφ και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής εξωστρέφειας. Μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα της The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, οι έλληνες παραγωγοί έχουν το δικό τους βήμα επικοινωνίας με το κοινό και τους επαγγελματίες του κλάδου αναδεικνύοντας τα γαστρονομικά διαμάντια της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.