Αρχική Αεροπορικά Νέα Ακόμη πιο πολλά ταξίδια το 2022 με τις ειδικές προσφορές της Emirates

Ακόμη πιο πολλά ταξίδια το 2022 με τις ειδικές προσφορές της Emirates

Ντουμπάι

Οι ταξιδιώτες μπορούν να προγραμματίσουν τις πολυαναμενόμενες επανασυνδέσεις με την οικογένεια τους και τις διακοπές τους με τις ειδικές τιμές εισιτηρίων για πτήσεις από 3 Ιανουαρίου

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για να φέρει τους επιβάτες ακόμα πιο κοντά σε πιο αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες το 2022. Οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές*, που ξεκινούν από 449 ευρώ στην Οικονομική Θέση και 2.249 ευρώ στη Διακεκριμένη Θέση, για να επισκεφτούν διάφορους δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Ντουμπάι, την Νέα Υόρκη, την Μπανγκόκ, το Πουκέτ ή τις Σεϋχέλλες.

Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει επίσης εγγυημένη πρόσβαση σε ευέλικτες επιλογές εισιτηρίων και κάλυψη ταξιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης για την COVID-19 διασφαλίζοντας μεγαλύτερη ηρεμία στους ταξιδιώτες.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κάνοντας κράτηση στο Emirates.com ή μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων από 3 ως 24 Ιανουαρίου 2022, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Παράλληλα με τις ειδικές αυτές τιμές, ισχύουν και οι εξής προνομιακές προσφορές:

  • Δωρεάν Expo Day Pass: Όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης Expo 2020, δικαιούνται δωρεάν ημερήσιο Expo Day Pass για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που κλείνουν με την αεροπορική εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ειδική σελίδα.
  • My Emirates PassExpo Edition: Όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη οικονομικότερα με το My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, που τους προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής, απλά με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασής τους στην Emirates
  • Κερδίστε ένα Μίλι ανά λεπτό στο Ντουμπάι: Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κερδίζουν 1 Μίλι Skywards για κάθε  λεπτό που περνούν στο Ντουμπάι έως τις 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη του προγράμματος μιλίων Skywards της Emirates που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά ένα μίλι Skywards για κάθε λεπτό και να κερδίσουν έως και 5.000 Μίλια. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates που αγοράστηκαν από την 1η Αυγούστου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022, για ταξίδια κατά τη διάρκεια της Expo 2020 στο Ντουμπάι. Στην προσφορά περιλαμβάνονται επίσης εμπορικά διαθέσιμες πτήσεις της Emirates, οι πτήσεις της flydubai με αριθμό πτήσης της Emirates (EK).

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Υγεία και ασφάλεια: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates έχει καθιερώσει μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης εισάγει ανέπαφη τεχνολογία και έχει αυξήσει τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται του κλάδου με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική χρονική συγκυρία. Η εταιρεία έχει εμπλουτίσει τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση για την COVID-19 και δίνοντας τη δυνατότητα τους πελάτες της να διατηρήσουν τα μίλια και το επίπεδο μέλους τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν, παρακαλούνται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα:  https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.