Αρχική Βραβεία Την κορυφαία διάκριση «True Leaders» για το 2020 κατέκτησε o Όμιλος Καράτζη

Την κορυφαία διάκριση «True Leaders» για το 2020 κατέκτησε o Όμιλος Καράτζη

 

Για 5η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Καράτζη αναδείχθηκε σε «True Leader» στην 11η απονομή των ομώνυμων βραβείων του ομίλου εταιρειών ICAP για το 2020, ανάμεσα σε 59 άλλες συνυποψήφιες εταιρείες και 15 ομίλους. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει τη θέση του ως ηγέτιδα δύναμη στην εγχώρια αγορά, συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί στον κλάδο του φέρνοντας επιτυχημένα οικονομικά αποτελέσματα με συνέπεια και προσήλωση στους στόχους. 

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως ο Όμιλος Καράτζη μέσα από τη συνολική του δραστηριότητα συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επέφερε η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της χώρας. Τα κριτήρια τα οποία αποτέλεσαν δείκτες για την ανάδειξη του ομίλου ως «True Leader» ήταν: 

  • Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού έχοντας αυξήσει σημαντικά το προσωπικό του από το 2019 στο 2020
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου του με βάση τον Κύκλο Εργασιών του
  • Έχει υψηλό “ICAP Credit Score”

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, κος Αντώνης Καράτζης, ανέφερε:Μας τιμά ιδιαίτερα που για 5η χρονιά ο Όμιλος αναδεικνύεται σε ηγέτιδα δύναμη, καθώς τέτοιες διακρίσεις πιστοποιούν τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων των ανθρώπων μας στο έργο που με όραμα την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη συνεχίζουμε να παράγουμε με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.Παρά τις δύσκολες συνθήκες που προκλήθηκαν από την υγειονομική κρίση, ο Όμιλος παραμένει πιστός στους στόχους του με συνέπεια και επιμονή και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να πρωτοπορεί». 

Η φετινή διοργάνωση, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), διέκρινε ανάμεσα σε 30.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού τις 59 πιο αποδοτικές και κερδοφόρες στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Όπως και πέρυσι, η απονομή μεταδόθηκε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων «True Leaders» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media λόγω των μέτρων για την προστασία ενάντια στην Covid-19. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.