Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πεζοπορική Εκδρομή Βόρεια Πλευρά του Αγίου Όρους Φεβρουάριος 2022 …περιήγηση σε 6...

Πεζοπορική Εκδρομή Βόρεια Πλευρά του Αγίου Όρους Φεβρουάριος 2022 …περιήγηση σε 6 Ιερές Μονές

Άγιο Όρος - Πεζοπορική Εκδρομή

Πεζοπορική Εκδρομή – Φεβρουάριος 2022
...περιήγηση σε 6 Ιερές Μονές

Αγαπήτοί φίλοι, στα πλαίσια των ορεινών δραστηριοτήτων της Agion Oros Treks θα διοργανώσουμε τον Φεβρουάριο του 2022 μια πεζοπορική εκδρομή κατά μήκους της Βόρειας πλευράς του Αγίου Όρους με επισκέψεις σε 6 Ιερές Μονές, για 8 άτομα μόνο. Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2022 για την έγκαιρη έκδοση των διαμονητηρίων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18 – 21 Φεβρουαρίου 2022
Ημέρα 1η (18/2): Ιερισσός – I.Μ. Χιλιανδαρίου (Σέρβικη). Επίσκεψη στην μονή και πορεία προς την Ι.Μ. Εσφιγμένου (1 ώρα). Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Εσφιγμένου.

Ημέρα 2η (19/2): Από Ι.Μ. Εσφιγμένου πορεία μέχρι την Ιερά Μονή Βατοπεδίου. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Βατοπεδίου (3 ώρες). Επίσκεψη στην Ιερά Μονή και μεταφορά με βανακι στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος. Διανυκτέρευση στην I.M. Παντοκράτορος.

Ημέρα 3η (20/2): Πορεία μέσω της Ι.Μ. Σταυρονικήτα στην Ι.Μ. Ιβήρων. Διανυκτέρευση στην Μ. Ιβήρων (3-4 ώρες)

Ημέρα 4η (21/2): Μεταφορά με το λεωφορείο στις Καρυές στην συνέχεια προς Δάφνη. Από εκεί έξοδος με το πλοίο προς Ουρανούπολη. Άφιξη στην Ουρανούπολη στις 14:30. Ταξί προς Ιερισσό.
 
Κοστος: 360€/άτομο
Ελάχιστη – Μέγιστη συμμετοχή: 5-8 άτομα
 
Περιλαμβάνεται: το διαμονητήριο, ξεναγήσεις, διαδικασίες εισόδου, πορείες στα μονοπάτια, μεταφορές μέσα στο  Όρος, το πλοίο ή ταχύπλοο κατά την είσοδο και έξοδο στο Αγιο Όρος, διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη την προηγούμενη μέρα (17/2) σε δικλινα δωματια χωρίς πρωινό.

Δεν περιλαμβάνεται:  Επιπλέον έξοδα σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου των πλοιαρίων λόγω θαλασσοταραχής.
Νίκος Τόδουλος

Αρχηγός Αναβάσεων της ΕΟΟΑ
τηλ: +30 6972926910

www.nikostodoulos.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.